Programul de personalizare Porsche Exclusive aniversează 25 de ani

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 09.03.2011
Primul program de personalizare al automobilelor integrat în complexul de producţie sărbătoreşte 25 de ani de existenţă. Acesta este Porsche Exclusive şi va fi aniversat la Muzeul Porsche din Stuttgart.

Cei de la Porsche sărbătoresc 25 de ani de când au lansat programul Exclusive de personalizare a automobilelor produse de ei. Mai mult decât atât, Porsche este primul constructor din lume al cărui departament de personalizare era în acelaşi complex cu fabrica la care îşi producea automobilele. Programul permite personalizarea la limită a automobilului cu condiţia ca modificările operate să fie fezabile din punct de vedere tehnic şi să nu compromită calitatea vehiculului.

Nemţii au decis să organizeze o expoziţie specială la Muzeul Porsche din Stuttgart pentru a prezenta abilităţile artizanilor care lucrează în cadrul constructorului german. Vizitatorii vor avea ocazia să vadă modele rare, construite la comandă, cum ar fi Porsche 911 Turbo S 3.6, construit în 1997 şi fiind primul Porsche de serie care a trecut de 300 km/h. Alături de acestea se va afla şi un Porsche 959 auriu cu sistem de evacuare placat cu aur, alături de un exemplar Porsche 911 Speedster din 1995.

În cazul lui Speedster, mai există un singur asemenea exemplar în lume, fiind fabricate doar două unităţi 911 Speedster.

Via | Luxist

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru