Proiectul Renault Technologie a demarat

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 19.09.2008
Investitiile Renault continua prin constructia centrului "Renault Technologie Roumanie" de la Titu.

Esential

1.4 miliarde de euro a investit Renault in Romania.

Premierul Calin Popescu Tariceanu, prezent ieri la inaugurarea lucrarilor la centrul Renault Technologie Roumanie, a declarat ca prezenta grupului francez in Romania este cea mai importanta investitie in aria industriala.

Primul-ministru a aratat ca investitia Renault in Romania a ajuns la 1.4 miliarde euro si va ajunge in urmatorii ani la doua miliarde euro, asigurand 22.500 locuri de munca in sectorul auto, conform Mediafax.Centrul de la Titu va permite angajarea a 3.000 de ingineri care vor lucra pentru dezvoltarea de noi produse Renault.

"Acest proiect Renault a fost sprijinit de autoritatile romane, de Guvern, Presedintie, consilii locale, si le multumesc tuturor pentru ca au contribuit la un proiect de viitor. Tarile europene sunt intr-o competitie acerba, iar industria nu se poate dezvolta fara cercetare", a spus Tariceanu.

Renault a demarat lucrarile la primul centru auto de cercetare-dezvoltare din Romania.

Via | Mediafax

Taguri: Renault

Comentarii (1)

  • mumbojumbo
    oare???
    proiectul e demarat inca din toamna lu'2006 si isi are sediul in Pipera; la Titu va fi centrul principal de testare Renault.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru