PS4: Loeb incepe sa castige

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 25.04.2008
Dimineata primei zile in Raliul Iordaniei a marcat un start excelent pentru Citroen si dezastru in contul celor de la Suzuki.

Raliul Iordaniei a mai bifat o proba speciala, castigata tot de un Citroen. Dupa victoriile pe linie ale lui Dani Sordo, a venit randul cvadruplului campion mondial, Sebastien Loeb, sa-si treaca in cont prima speciala a raliului arab.

Pe langa forma extraordinara a spaniolului Dani Sordo, inceputul Raliului Iordaniei a mai consemnat ca principale evenimente abandonurile pilotilor Suzuki.

Dupa greseala de pilotaj trecuta in dreptul lui Per-Gunnar Andersson si coechiperul sau Toni Gardemeister a trebuit sa se vada in afara competiei. Pilotii Suzuki vor apela la regula Superrally pentru a lua startul in ziua de maine.

In clasamentul general, dupa patru probe speciale desfasurate, Dani Sordo conduce cu un avans de 13.8 secunde in fata lui Latvala si de 14.5 secunde in fata lui Loeb, care a reusit sa urce pe podium dupa castigarea ultimei speciale desfasurate.

Taguri: WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru