PSA Peugeot/Citroen: "Suntem deschisi aliantelor"

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 03.04.2008
Peugeot si Citroen iau in calcul colaborarea cu alte marci, indiferent de modul in care eventualele parteneriate pot avea loc.

PSA Peugeot-Citroen sunt deschisi oricaror colaborari si aliante, insa vor sa ramana marci independente, sustine Thierry Peugeot, seful board-ului de supervizare al marcii framceze care ii poarta numele.

"Deocamdata, mesajul pe care i l-am transmis lui Christian Streiff (n.r. noul presedinte Peugeot) este acela ca vrem sa ramanem independenti si ca dorim, de asemenea, sa mentinem controlul Grupului. Totusi, asta nu inseamna ca oprim expansiunea. Ba din contra: suntem deschisi oricarui fel de crestere, luand in calcul atat o alianta cat si un acord mai strans. Trebuia doar sa gasim formula ideala", sustine oficialul Peugeot.

Pe de alta parte, desi sustine ca piata auto va scadea in 2008, Peugeot spune ca marca pe care o administreaza si-a luat toate masurile necesare pentru a contracara aceasta scadere. Astfel, uzina franceza din Sochaux nu va avea probleme de niciun fel in acest an, urmand ca productia sa fie realizata in ritm foarte alert, la capacitate maxima.

Via | Automotive News 

Taguri: Citroen, Peugeot

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru