Puzzle-ul Honda Accord Crosstour prinde contur cu teaserul 4

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 01.09.2009
Honda a publicat si cel de-al patrulea teaser al mult asteptatului model Accord Crosstour, ce urmeaza a fi dezvaluit in numai cateva ore. Ultima imaginea tradeaza designul jantei din aliaj.

Cu numai o zi inainte de dezvaluirea oficiala a noului derivat in gama Accord, Honda mai public un teaser al modelului botezat Crosstour. Daca primele trei imagini prezentate pana in prezent dezvaluiau partea frontala si putin din posteriorul modelului asiatic, cel de-al patrulea teaser tradeaza designul jantelor din aliaj si al bosajului.

Din fericire Honda nu va mai testa rabdarea fanilor prea mult timp, Accord Crosstour urmand sa fie dezvaluit in numai cateva ore. Pana atunci nu va putem oferi decat un puzzle al modelului, pus cap la cap de cei de la Carscoop.

via | CarScoop

Comentarii (5)

  • george
    SI-AU BATUT JOC DESTUL
    De parca ar fi fost vreun concurent forte pentru Bugatti Veyron sau vreo minune tehnologica, asa l-au aratat cu taraita...Astia au impresia ca lumea e plina de fani extaziati de marea noutate...
    3 2
  • mircea
    @george
    Asta ziceam si noi in redactie :)
    3 2
  • la ora 16.00
    apare modelul :)
    hmm, interesant..........pana acum!
    3 1
  • boooooring
    1 1
  • GATAAAAAAAAAA
    a iesit de 14 minute:

    http://automobiles.honda.com/future-cars/

    :) :) :)
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru