Range Rover RS300: rezultatul colaborării Kahn şi Cosworth

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 26.06.2010
Kahn şi Cosworth au creat un pachet de design şi performanţă pentru Range Rover. Creaţia celor două companii poartă denumirea de RS300.

Tunerul britanic Kahn a creat în colaborare cu Cosworth un pachet estetic şi de performanţă pentru Range Rover. Rezultatul muncii celor două companii poartă denumirea de RS300. Oficialii celor două companii nu au oferit publicului informaţii legate de performanţele lui Range Rover RS300.

La exterior, modelul britanic a primit o vopsea Bali Blue. De asemenea, RS300 a primit un nou spoiler pentru partea din faţă, o grilă de culoare neagră, prize de aer pentru părţile laterale şi un deflector de aer restilizat. Range Rover RS300 stă pe jante din aliaj uşor de 20 de inch.

La interior, tunerii au montat scaune sport, iar consola centrală a fost restilizată în stilul Cosworth. De asemenea, clienţii lui RS300 vor primi şi o placă de înregistrare semnată de Bruce Wood, inginer şef Cosworth. Pentru cei care îşi doresc un exemplar RS300 trebuie să scoată din portofel suma de 73.987 de euro.

Via | Motorward

Comentarii (4)

  • jaf
    Nu arata deloc a masina. Arata ca o caroserie pe roti, pusa pur si simplu pe roti .
    2 9
  • ....dca e suv atunci RANGE sa fie restu-i tacere...si-l prefer totusi ...netunat...alb...eventual un ...HAMANN...
    5 3
  • RR
    Superba masina! and classy ;)
    3 1
  • andrei
    uau
    superba masina si superbe pozele
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru