Recall de 17.600 unitati pentru Volvo S80, V70 si XC70

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 19.06.2009
Volvo a anuntat un recall de 17.600 de unitati S80, V70 si XC70, vandute in perioada 2008-2009 pe piata din Statele Unite.

Chiar daca momentan situatia economica nu este oarecum favorabila unui recall, Volvo se vede nevoit sa anunte vesti proaste pentru 17.600 din clientii sai. Constructorul suedez a decis rechemarea in service a modelelor S80, V70 si XC70 din cauza unei potentiale probleme la racirea a motorului.

Se pare ca problemele a aparut din cauza unei defectiuni a softului. Astfel, in functie de conditiile meteo, soferul poate resimti o performanta scazuta a instalatiei de climatizare si chiar o crestere a temperaturii motorului.

Recall-ul va incepe in iulie, dealerii urmand sa remedieze problemele fara a percepe alte costuri. Din fericire pentru clientii europeni, recall-ul vizeaza doar Statele Unite.

via | Carscoop

Comentarii (3)

  • volvo
    a 2-a stire "buna" despre volvo in doar doua zile , astia vor sa bata recorduri , mare pacat , desi recall-urile astea imi suna cumva a reclama , nu stiu ce sa zic
    0 0
  • NeoGalaxy
    Eu cred ca orice masina, ori cat de buna ar fii construita... tot apar probleme. Pur si simplu produc multe si nu tine de producator. Evident ca exista si producatori cu probleme masive, ma refer la GM in general si Chrysler in particular dar... se produc multe masini si le este greu sa le verifice pe toate. Dar imi pare rau de fiecare data cand aud de asemenea recall-uri... pacat de masini si de munca celor de la fabrica.
    0 0
  • POLITICA VOLVO
    SOFTUL NU ESTE O PROBLEMA GRAVA LA O MASINA......DACA DESCOPERI EROAREA LUI DIN TIMP.....ALTFEL CAM STRICA TOT.....ORICUM ESTE DE APRECIAT CA VOLVO SE PREOCUPA SI VREA SA REMEDIEZE DEFECTELE CHIAR DACA ELE SUNT SAU NU DOVEDITE.....PREVII SI ESTE MAI USOR DECAT SA REPARI.....SI MUUUULT MAI IEFTIN...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru