Renault a lansat editia speciala Koleos White Edition

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 08.09.2009
Renault a lansat pe piata din Franta o noua editie speciala a SUV-ului Koleos, botezata White Editions, care ofera un nivel de echipare mai bogat.

Renault incearca sa devina cat mai atractiv pentru clientii sai din Franta, drept pentru care lanseaza o noua editie speciala a modelului Koleos. SUV-ul constructorului francez vine acum cu versiunea White Edition, o solutie de a oferi clientilor o echipare mai bogata la un pret cat mai mic.

Editia speciala are la baza versiunea Dinamique a modelului Koleos, caruia francezii au incercat sa ii ofere in acest fel accente premium. Pasagerii vor beneficia printre altele de o tapiterie din piele in doua culori, de un sistem de navigatie Carminat cu conexiune Bluetooth si de un sistem audio Bose, recunoscut pentru fidelitatea sa.

La exterior White Edition vine echipat cu un set de jante din aluminiu, o caroserie vopsita in culoarea Beige Mineral, bare de amarare cromate si un eleron montat pe acoperis. Pretul de pornire pentru versiunea speciala Koleos White Edition, disponibila numai in Franta, este de 29.350 de euro.

via | Caradisiac

Comentarii (7)

  • Nota 10
    WOW. Absolut superb, se vede clar ca Renault are cel mai tare design. Si interiorul inspira calitate de la distanta...Felicitari Renault
    8 13
  • :))
    Fugi mey cu designul renault..uita-te ce au facut din laguna si megane sedan 3..
    7 10
  • Ce hidoasa este.Cea mai urata partoleta din cate am vazut.Muuuuulllltttt mai nasoala decat yeti.
    10 13
  • cum?
    Ce mai vreti sa spuneti ca nu e tare designul? Adica nu va doare capul cand dati de asa ceva???
    8 3
  • @RENO
    Pe mine ma ustura ochii cand o vad noroc ca o vad foarte rar deci are un succes maret
    8 10
  • Penalu
    Am un koleos diesel 2.0 dci 150 cai si mia picat cutia automata deja.De calitatea interioara nici nu comentez ceva de genu Fiat Punto classic. Prestanta slaba la drum lung, mai mult de 190 nu vrea sa mearga! Alte intrebari?
    5 17
  • penalu sau vrajitorul din oz, cine esti tu? hai spune-ne ! sau poate vreun vrajitor de la ford, suparat ca nu se vinde kuga... huh?
    5 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru