Renault aduce noua Laguna la SIAB

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 03.10.2007
Standul Renault de la SIAB va fi puternic reprezentat de noutatile din gama producatorului francez.

Standul Renault de la SIAB se anunta a fi unul foarte interesant. Francezii vor aduce noul model Laguna, premiera absoluta pe piata romaneasca, si o serie de alte modele: Clio Renault Sport, Megane Renault Sport, Scenic Conquest, Symbol, Megane Sedan.

Pe langa acestea, Renault va expune  conceptul Koleos si un monopost de prezentare de Formula 1. De asemenea, francezii vor veni cu o flota considerabila de modele comerciale: Kangoo Transport Persoane (VP), Kangoo Transport Marfa, Trafic Furgon, Trafic Transport Persoane, Furgon, Bena Basculanta - Dubla Cabina, Minibus si doua vehicule utilitare Master.

Comentarii (7)

  • fan vw
    :-&
    poate ca e mult mai avansata tehnologic decat predecesorul sau dar ... ca aspect lasa de dorit...parerea mea :)
    0 0
  • regres klar
    acelasi designer
    acelasi stil
    furt masiv de la citroen:))
    auzi de udne fura ei..
    in lok sa ia ceva de la audi sau bmw sau mertz
    rushinika
    pakat de model...va fi tot un mik insucces k si predecesorul..
    0 0
  • andr3i
    naspa
    am zis ca o sa fie ceva frumos, da nu prea e asa, mai urat nici k se putea.
    0 0
  • Dumitrescu Andrei
    as fi vrut sa cumpar, dar
    M-am suit in ea sa-i vad interiorul.Am incercat sa reglez scaunul, dar mi s-a spus "NU E VOIE". Am fost putin socat, fiind deja obisnuit cu reglarea scaunului de la SKODA, WOLKSVAGEN, HYUNDAI, LOGAN, etc., etc. Am intrebat ce am voie sa fac in masina... Raspuns: NIMIC. M-am suit in cea de-a doua Laguna expusa, unde am aflat si de ce NU E VOIE. In mai putin de trei zile la SIAB, "vizitatorii rautaciosi" stricasera reglajele scaunului la ambele modele expuse. Am primit raspunsul de la cei angajati acolo, dupa insistente, motivand ca eu chiar vreau sa cumpar. Probabil ca daca-mi cumpar o masina RENAULT si se strica ceva la ea tot eu voi fi considerat responsabil conform logicii "I-AI FACUT DOM'LE CEVA, AI TRAS DE EA, CA ALTFEL NU SE STRICA", etc, etc. Un an am strans bani sa-mi iau Megane, acum cand sa o iau... nu mai sunt asa sigur ca e alegerea potrivita.
    0 0
  • laguna III
    Mie imi place masina. E chiar frumoasa.Oricum, in ce ma priveste am preferat totdeauna masinile franceze. De ce sa platesc aiurea pe o masina germana?! Chiar nu face. Prefer una noua la fiecare 4-5 ani si la un pret Ok. Laguna III arata bine si este eleganta. Cand o sa ma satur de actualul Megane Bicorpe o sa imi iau una :)
    0 0
  • Laguna 3
    La prima vedere m-a lasat rece dar a inceput sa-mi placa tot mai tare.
    Cu toate ca farurile puteau sa le faca si ei mai altfel...
    Interiorul zic ca e de clasa, inclusiv materialele.
    Mai discret si mai rafinat decat la noul Mondeo, care parca are prea multe
    chestii stralucitoate pe dinauntru.
    E foarte simplu cu aspectul Lagunei, iti place mult sau nu-ti place deloc..
    Ca si cu Meganul bicorp de altfel…
    Cat despre dieselul 2.0 (varianta de 150 CP) , tot respectu'…
    Este peste TDI-uri si peste multe altele.
    0 0
  • SARRIS
    LAGUNA3
    CE SA SPUN ? AM FOST LA SALONUL AUTO DE ANUL ACESTA ,SI CHIAR MI SA PARUT REUSIT FATA DE CEL DE ANUL TRECUT,IAR DESPRE LAGUNA3 AS PUTEA SPUNE CA ESTE CHIAR O MASINA REUSITA.DE ACEASTA DATA CEI DE LA RENAULT PARCA SAU INTRECUT PE EI CU ACEST MODEL.
    EU UNUL AM FOST PLACUT IMPRESIONAT DE ACEASTA MASINA, LUAND IN CALCUL SI PRETUL CARE NU POATE SA SARA CU MULT FATA DE CEL AL GENERATIEI TRECUTE.MASINA AM INTELES CA SE VA COMERCIALIZA INCA DE LA INCEPUTUL ANULUI 2008 IN ROMANIA SI CHIR INTENTIONEZ SA ACHIZITIONEZ UN ASEMENEA EXEMPLAR.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru