Comentarii (10)

  • Fan Renault
    visssssss
    Masina din fibra de carbon facuta de Renault Sport Technologies cu specialisti din Formula 1. Ce ti-ai putea dori mai mult?

    "Motorul are un carter semi-ud şi prezintă pistoane, biele, arbore cotit, axe cu came, arcuri de supape speciale şi un sistem de evacuare realizate special, diferite de cele folosite de modelele de serie Renault."

    Mai rar asemenea detalii tehnice la lansarea unui concept. Bine asa!

    "cutie secventiala+padele pe volan"

    "jante din aliaj de 21 de inch, fixate cu un singur prezon cental"

    Ca la Formula 1 !!

    PS: stiti ce e senzational? masina are 99% sanse sa intre in productia de serie.
    60 5
  • Vasilica
    Daca si mcv ar arata asa sau sa imprumute din design ar fi supeeeeerrr!!
    8 29
  • @vasilica
    super tare comparatia ta...betonnnnnnnnnnnnnnn!!!!!habar n-ai de masini dar imi placi ca esti betttttttttttttttttttton de nostim cu aroma de penibil.
    27 6
  • Vasilica
    Ba!! daca visu meu este un mcv argintiu cu toba sport si 1.6dci ti se pare ca sunt penibil mai ales ca as vrea sa imprumute linii din acest concept!!
    Esti mult prea destept pentru secolul asta, deontologul neamului ce esti!
    7 18
  • E o masina senzationala!
    Sunt sigur ca printre simpatizantii celorlalte marci nemtesti sau coreene e multa invidie in momentul asta. E si normal ! Parerea mea e ca ar trebui ignorati. Sunt doar niste frustrati si amarati.
    30 2
  • CHUCK NORRIS
    URAT
    HAI MA FITI SERIOSI SUPERCAR RENO DE BANI ASTIA MAI BINE IMI LUAM UN AUDI R8 SAU UN ASTON MARTIN VIRAGE
    15 24
  • priviti filmul
    "A homage to the past, looking to the future"
    Un omagiu adus trecutului (scris cu albastru -culoarea Alpine) , privind spre viitor (scris cu portocaliu - semnifica caldura, energie, optimism )

    O idee super !
    25 3
  • opaa...
    880 kg si 400 cp cred ca suna extraordinar, masina o sa fie o bomba facuta de renaul sport.sa o vedem in productie si dupa timpii pe circuit
    28 2
  • pasiune pentru masini
    Fara abs, esp, asr si alte dracovenii ! E bine sa ni se reaminteasca din cand in cand ce inseamna placerea pura de a conduce! E pentru soferi adevarati
    23 9
  • Alpine
    Masina asta o fi un concept-car, dar spre deosebire de altele nu-i doar pentru show sa stea frumos in vitrina sau pe piedestal la vreun salon auto. Intentia e clara, vom vedea in viitor.

    880 kg si 400 cp inseamna ca se poate pune lejer cu masini cu 150-200 de cai mai mult. Ar fi interesant un comparativ pe circuit cu Ferrari 458 Italia, Porsche 911 si chiar Nissan GTR cu toate sistemele decuplate...
    22 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru