Renault sustine taxa auto in Romania

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 18.12.2008
Oficialii Renault Romania si-au exprimat punctul de vedere privind modificarea taxei auto.

Renault Romania a emis un comunicat de presa in care oficialii companiei isi exprima punctul de vedere fata de modificarile impuse taxei auto. Oficialii Renault considera ca initiativa autoritatilor romane este binevenita si justificata, laudand aplicarea prompta a noilor reglementari. Renault considera ca masura este benefica pentru industria auto romaneasca, pentru siguranta rutiera si pentru mediul inconjurator.

“Noile norme permit Romaniei sa isi continue procesul de innoire al parcului auto si sunt menite a impulsiona piata vehiculelor noi, aflata in cadere libera in acest moment”, a precizat Jacques Daniel, Director Comercial Renault.

Via | Renault

Taguri: Renault, taxa

Comentarii (5)

  • taxa
    mmm...nici nu e de mirare. Dupa ce statul roman a fost de acord cu ajutorul pentru Renault si Ford, Renault vine cu acest comunicat. Urmeaza si ceva vesti de la Ford, ceea ce ne-ar sugera ca taxa va ramane neschimbata.
    0 0
  • javre de kkt
    Javrele astea de la renault ar trebui alungate din tara.vedeti acum cateva luni cand a fost greva la uzina lucrau pe 7 milioane unii.niste cacanari au vandut de au rupt , ne vad ca pe niste bananieri de parca sunt ei departe.
    0 0
  • Kktociii
    ioioai
    da normal ca lor le convine taxa, pentru ca rahaturile lor de RENOURI'' au motoare sub 2000 cmc, si NORMAL k nu platesc taxa p..i, frecalas pe taciceanu cu ea in gura
    0 0
  • Decat un amarat de renault care oricum sunt varza mai bine una second hand de calitate.
    Si francezii sa-si vada de tara lor sa nu se mai amestece in treburile noastre
    0 0
  • Z
    AU TOT INTERESUL....SI DE FAPT NU E TREABA LOR........
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru