Renault va introduce sisteme audio Bose în gama Megane

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 28.09.2010
Renault îşi va extinde parteneriatul cu Bose, sistemele audio profesionale urmând să se regăsească din toamnă pe toate variantele lui Megane, pe Scenic şi Grand Scenic precum şi pe Latitude.

Renault şi producătorul de sisteme de sunet Bose au anunţat extinderea parteneriatului pe mai multe modele din gama constructorului francez.

După Koleos şi Laguna Coupe, gama Megane va adopta sistemele de sunet profesionale Bose. Ceea ce înseamnă că vom vedea o nouă generaţie de echipamente audio pe modelele Megane Coupe, Fluence şi Megane Estate, precum şi pe derivatele Scenic şi Grand Scenic, chiar din această toamnă. Parteneriatul nu va ocoli nici modelul Laguna şi noul lLtitude, care vor adopta de asemenea noua serie Bose, eficientă din punct de vedere energetic.

Potrivit comunicatului oficial, ultima generaţie de sisteme audio semnate de celebrul producător este cu 30% mai mic, cu 40% mai uşor şi cu 50% mai eficient din punct de vedere energetic. Inginerii de sunet au lucrat cot la cot cu omologii lor din partea Renault, pentru a găsi soluţii optime de sonorizare. Astfel, pentru prima dată în gama Renault, sub scaunul pasagerului din dreapta, mai exact sub podea, se va afla un subwoofer capabil să redea uniform bass-ul, fără a face compromisuri în materie de spaţiu.

În cadrul Salonului Auto de la Paris, Renault şi Bose vor sărbători extinderea parteneriatului cu o serie limitată de modele, echipate cu un sistem de sunet special. El se va găsi pe toate variantele de caroserie ale lui Megane, pe Koleos, pe Fluence, pe Laguna şi derivatele sale, precum şi pe cele două caroserii ale lui Scenic. 

via | larevueautomobile

Comentarii (6)

  • Richard
    Super!
    Mi-as cumpara un Megane RS cu sistem audio Bose
    21 1
  • ok masina si eu vreau
    dar Richard ce te impiedica , la Renault aia cam freaca buha , abia asteapta clienti>> mentionez cei de la Renault ii asteapta, nu merg dupa ei
    2 10
  • @rzv
    nu freaca nimeni nimic... stai tu linistit ca Renault sta bine la vanzari comparativ cu altii, asa ca nu e cazul sa le plangi de mila
    9 1
  • standard?
    Nu ati precizat daca sistemul Bose va deveni echipament standard sau contra cost?
    2 1
  • Mihu @rzv
    @rzv
    mda, o freaca atat de rau incat trebuie sa stai 6-8 luni de zile in coada pana sa iti ajunga masina comandata. Iar tu esti genul de cretin care iti place sa dezinformezi.
    1 0
  • JayneSCHWARTZ
    re
    I had a desire to start my own firm, but I did not have enough amount of cash to do it. Thank heaven my colleague advised to take the loans. Therefore I took the student loan and made real my desire.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru