Renault: vanzarile auto vor scadea cu 20% in 2009

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 17.11.2008
Patrick Pelata, unul dintre oficialii de top ai Renault, sustine ca scaderea vanzarilor auto in 2009 va fi abrupta.

Directorul executiv al francezilor de la Renault, Patrick Pelata, una dintre cele mai cunoscute voci ale industriei auto europene, sustine ca vanzarile de masini de pe Batranul Continent vor scadea in 2009 cu 20% fata de anul 2008.

"E complicat sa faci predictii in acest moment. Acum trei saptamani nu as fi crezut ca Rusia si Brazilia vor cadea asa cum au facut-o", sustine oficialul Renault.

Conform acestuia, planurile Renault in ceea ce priveste lansarile din urmatorii ani raman in picioare. Urmatoarea mare lansare va avea loc, de altfel, chiar in aceasta saptamana, atunci cand noua generatie Renault Megane va intra in vanzare pe piata din Franta.

Previziunile pesimiste ale lui Pelata, minus 20 de procente pentru piata auto in 2009, se numara printre cele mai negative intre vocile acreditate ale industriei. De altfel, compania de analiza JD Power sustine matematic faptul ca scaderea pietei auto in 2009 va ajunge la 10.5%, dupa ce in 2008 caderea industriei se va situa in jurul a 7.9 procente.

via | Just Auto

Taguri: Renault

Comentarii (3)

  • idiotii!
    Pai la ce modele au scos nici nu ma asteptam altfel! Mai ales cu noua laguna care e "bestiala"
    0 0
  • ha ha ha
    ha ha ha
    Masini proaste,piese scumpe,pacat ca au motoarele bunicele,consuma putin.....insa nu-i asa ca vreau prea mult?altfel cred ca ar fi murit de mult de foame...astia tot comunisti au ramas
    0 0
  • Renault
    ha ha ha mai umbla si tu prin lume ca esti departe rau. Am fost vara asta in Franta si am aflat ca francezii sunt cei mai eficienti europeni in munca (statistici oficiale). Iar apoi cand am vazut gradul de automatizare (in raport cu Italia si Spania) mi-am dat seama de ce sunt asa de sus. Cat despre masini totul e discutabil, parerea mea: Renault face toti banii raportat la pret-dotari-calitate. Daca vreti superperformante cautati in alta parte dar cu un pret aproape dublu.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru