Renntech reinventeaza "Agentul 777"

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 19.01.2009
Casa de tuning Renntech a pregatit un pachet special de accesorii pentru supercarul Mercedes McLaren SLR. Kitul, stoarce de sub capota 777 cai putere.

Esential

777 cai putere dezvolta Renntesch 777.

Specialistii de la Renntech se pregatesc sa demonstreze tuturor ca, in ciuda vremurilor de criza prin care lumea auto trece, razboiul cailor putere inca nu s-a incheiat. O demonstreaza cea mai noua creatie a tunerilor germani, care ascunde sub capota 777 cai putere.

Hartmut Feyhl, presedintele Renntech a declarat ca mecanicii s-au straduit sa dea nastere unui supercar extrem cu ocazia aniversarii a 20 de ani de existenta. Feyhl incearca astfel sa demonstreze ca tunerul este cel mai in masura sa exploateze la maxim potentialul modelelor Mercedes, cea mai noua creatie bazandu-se cum probabil banuiati pe McLaren SLR. Pentru a intari spusele boss-ului sau, Renntech planuieste sa lanseze pe parcursul acestui an mai multe editii speciale, prima din acest sir fiind noul 777.

Noul produs al tunerilor germani vine cu un kit aerodinamic nou, care include spoilere si praguri noi, un eleron mai mare si un deflector urias. Sub capota se afla motorul V8 de 5.5 litri Kompressor, care imprima performante impresionante supercarului: o viteza maxima cu mult peste 337 km/h.

Aportul de putere este insotit de o transmisie noua, suspensii imbunatatite si un diferential autoblocant.

via | WorldCarFans

Comentarii (3)

  • glomnicu
    337 kmh
    pai parca 337 kmh este viteza maxima si a slr-ului stock. sunteti siguri ca nu este nici o greseala??
    0 0
  • Razvan
    lol
    offf citeste mai atent "o viteza maxima cu mult peste 337 km/h." deci peste viteza max a slr-ului stock :) :D
    0 0
  • tr
    mai bun un bmw
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru