Comentarii (7)

  • Andrei
    mercedes
    impresionanta distanta de franare..26.2m pe ploaie..nu e rau deloc
    1 0
  • michelin mereu au facut gume bune.pe ceedul meu am varianta energy si sunt multumit.la alea de iarna nu stau asa bine (sunt alte variante mai bune).
    1 0
  • da da
    asta cu economisitu e frectie pana la urma.dc faci niste calcule la un rezervor economisesti 1/2litri.adica nimic;)).marketing mai mult
    2 5
  • BMW Nr.1 Deutchland
    Draga automarket sa va mai arat ce a desemnat ADAC ???

    Pentru al doilea an consecutiv BMW X3 este premiat la categoria "Calitate". Prestigiosul premiu ?Gelber Engel? este acordat de cel mai mare club auto din lume ? ADAC (Clubul Auto German) in urma unei statistici de asistenta rutiera care a inclus peste 2 000 000 de interventii in Germania in 2008, precum si pe baza unui sondaj realizat cu participarea a peste 43000 de cititori ai revistei ?ADAC motorvelt?.Si in acest an serviciul de asistenta rutiera ?Gelber Engel? (?Ingerul galben?) al ADAC a avut foarte putine solicitari din partea posesorilor de BMW X3. Aceasta probeaza inca o data fiabilitatea modelului care si-a consolidat pozitia de bestseller la nivel mondial. In noiembrie 2008 BMW X3 a atins cota de 500 000 unitati livrate.
    4 5
  • ARTICOL sau RECLAMA
    Este un articol bun , pentru a-ti face o idee ce rol semnificativ are un pneu bun. Dar imi permit o intrebare !

    Este intradevar un articol sau doar o continuare a reclamei ,care apare mereu la incarcarea paginii,sau cand vrei sa vezi o poza ?

    P.S. : Masina o am echipata cu Michelin Pilot Exalto 2 (foarte incantat de aceste anvelope)
    3 0
  • Marius
    Sunt cauciucuri foarte bune, au o singura problema: cand ajung la o temperatura inalta, nu mai au aderenta . Teperatura inalta = intr-o zi de vara de la 30 grade in soare, cauciucul se incinge undeva la aprox 60 de grade. In momentul ala, masina se comporta ca si cum ai avea vara cauciucuri de iarna (la manevre bruste mult zgomot si fara aderenta).
    Din 2007 am avut 3 masini, toate cu cauciucuri Michelin Energy Saver, aceasi problema!
    0 0
  • @bbi
    bbi, 1/2 litri la rezervor? esti optimist. Uneori economisesti chiar mai putin folosong cauciucuri bune si umflate corect. Da mult mai mult poti economisi schimband modul de conducere din agresiv in defensiv.

    1/2 l la rezervor ti se pare nimic??? Poate fi nimic daca bagi benzina de 10 RON sa te plimbi in cartier cu muzica data la maxim. Pentru cei care fac 70-100 km/zi ... ia mai gandeste-te.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru