Comentarii (6)

  • zapada
    Nameti ca astia, am mai vazut acum cativa ani, doar pe Transfagarasan,aproape de Balea.
    2 1
  • zapada
    Tot cu buldozerul dau zapada. In ritmul asta o sa dureze mult si bine deszapezirea. Este obligatoriu ca firmele care se ocupa cu acest aspect sa aiba freze ca in strainatate.
    Bine ca nu dam toata zapada cu lopata.
    12 1
  • BobbyR0
    zapada
    @Cris "Bine ca nu dam toata zapada cu lopata" asa cum facem pe strazile secundare din ***** (inlocuieste stelutele cu oricare oras vrei tu din Romania, in cazul meu, in Bucuresti, in sectorul 6),
    Fiecare isi da zapada din fata portii, creand pe zi ce trece troiene din ce in ce mai mari. Nimic de reprosat, e obligatia noastra.

    Zapada?
    Nu cred ca este chiar atat de apocaliptica precum o prezinta televiziunile, dar in schimb altceva este apocaliptica, indolenta celor care s-au angajat, adica au participat la licitatii si le-au si castigat, care asteapta venirea primaverii, ca sa se dezghete totul. Dar anul asta nu se va intampla prea curand asta. Poate la urmatoarea licitatie vor impune si conditia de a detine cel putin x nr de freze performante... Lopeti si ambitie avem, dar nu asa se face treaba!
    Cel putin nu in secolul XXI!
    6 0
  • daniel
    De indolenta drumarilor, se stie de mult timp, mai "apocaliptica" este indolenta fara precedent a oamenilor de rand. De la an la an, tot mai putine persoane ies sa-si dea macar zapada din fata curtii sau macar a blocului. Nesimtirea oamenilor a atins noi recorduri, asta e stirea care ar trebui sa fie data pe toate posturile TV.
    1 0
  • Bocescu
    Cu freza nu poti sa dezapezesti satele alea troienite. Unde arunca freza aia zapada? Peste cosul inzapezit al caselor? Aia daca nu mai vor troiene in sat sa puna mana sa planteze perdele de protectie (ceva copaci) pe langa sat. In rest imi pare bine ca a iesit securistul nr 2 al tarii sa ne explice ce popor lenes suntem ca nu dezapezim singuri satele, fara ajutorul armatei. Sa le fie rusine lui mos Craca si babei Vetuta, amandoi de 80 de ani ca nu fac partie in sat sa poata trece domn ministru cu Porshele.
    8 1
  • Bogdan
    Pacat ca nu l-ati filmat pe idiotul cu Octavia.
    Si pacat ca nu aveti mai multe poze cu locurile pe unde atu fost.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru