Revenirea lui MG, amanata de chinezi

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 09.11.2007
Chinezii de la Nanjing, proprietarii marcii MG, au amanat revenirea pe piata a modelelor brandului britanic.

Esential

1924 este anul in care incepea istoria marcii britanice MG. William Morris si Cecil Kimber puneau atunci bazele companiei din Longbridge.

Productia modelului MG TF a inceput anul acesta in fabrica Longbridge din Marea Britanie. Pana acum procesul de productie s-a desfasurat destul de lent.

Proprietarul marcii MG, compania chineza Nanjing, a anuntat ca productia si lansarea pe piata a roadster-ului MG vor fi amanate pana in primavara anului viitor, din cauza fuziunii dintre Nanjing si rivalii de la Shanghai Auto.

Un alt motiv este incheierea contractelor de livrare a modelului MG TF cu dealerii auto. Se pare ca exista discutii cu 70 de dealeri auto care ar dori sa comercializeze brandul MG. Nanjing spera sa vanda modelul TF in Spania si pe alte piete europene in 2008.

Inca o problema intalnita de chinezi este legata de faptul ca modelul MG TF reprezinta o generatie depasita, care nu ar mai putea face fata concurentei existente pe piata.

Taguri: China, MG, Nanjing

Comentarii (1)

  • Serban
    China uber alles
    Vai de capul lor de-au ajuns sa-i cumpere chinezii... Un pas mare in ceea ca priveste industria britanica de conserve!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru