Rexona Men te provoaca la Pamplona!

Publicat Vineri, 27.07.2007
Ionut Iftimoaie i-a ales pe cei cinci concurenti romani cu care va face echipa la evenimentul Power Pamplona.

Rexona Men” este organizatorul campaniei “Fa echipa cu Iftimoaie la Pamplona”. In urma unui eveniment-concurs, desfasurat la nivel national, au fost alesi cinci membri, care il vor insoti pe Ionut Iftimoaie la concursul european de tip adventure care se desfasoara la sfarsitul acestei saptamani la Pamplona, in Spania.

Campania promotionala s-a derulat intre 15 mai si 15 iulie. Pentru a participa la competitie, cumparatorii Rexona Men au trimis prin SMS codul unic de pe stickerul atasat produsului. Ionut Iftimoaie a selectat cei cinci reprezentanti ai Romaniei la Pamplona. Merituosii castigatori sunt: Stefan Nicola, Sorin Sebastian Rusan, Adrian Gheorghita, Ionut Cosmin Petcu si Cristian Jitariu.

Concursul organizat in celebrul oras iberic presupune o serie de probe, unde concurentii se vor intrece in teste de aptitudini, rezistenta fizica si pricepere, totul culminand cu faimoasa cursa de tauri, care se va desfasura pe strazile Pamplonei.

Am mare incredere in echipa mea! Curajul, hotararea si spiritul de echipa al baietilor vor asigura succesul nostru la Power Pamplona.

Mergem sa castigam!”, a declarat Ionut Iftimoaie, capitanului nejucator al echipei sustinute de Rexona Men.

Rexona Men este o marca a Unilever, companie care este liderul pietei de deodorante din Romania.

Comentarii (3)

  • Interesanty
    Interesant parca fugareala taurilor la Pamplona a fost acu 2 saptamani. Sau ce prezentau romanii la TV era avampremiera la ce are sa se intample ca si cum s-a intamplat.

    Foarte interesant oare ser tine in doua editii fugareala taurilor de la Pamplona?????
    0 0
  • :)
    atunci o fi inceput festivalul, concursul e chiar zilele astea din cate stiu eu
    0 0
  • prudentul
    afacere proasta
    Adica dau bani sa cumpar Rexona Men, apoi sa zicem ca ma selectioneaza. Dupa asta ma chinuie cu "teste de aptitudini, rezistenta fizica si pricepere". La sfarsit, ma arunca in strada, in fata taurilor, care alearga dupa mine sa-mi vare cornu-n fund. Pai eu cu asta ma aleg atunci cand castig ceva??
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru