Rival BMW pentru CLS?

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 06.11.2006
Germanii de la BMW pregatesc un coupe cu patru usi care va avea rolul de a taia din suprematia lui CLS in acest segment. Informatia inca nu a fost confirmata oficial.

BMW pregateste un coupe cu patru usi care sa rivalizeze cu Mercedes CLS! Anuntul a fost facut de britanicii de la WhatCar, insa BMW nu a confirmat inca informatia, desi noul model este programat pentru lansare in 2009.

Pe langa CLS, noul model al celor de la BMW va avea si alti competitori directi, cum vor fi Audi A7, VW Coupe cu patru usi, Peugeot 608 sau chiar Porsche Panamera si Aston Martin Rapide, desi ultimele doua modele fac parte din alta categorie de pret.

Trecem la viitoarea imagine exterioara a viitorului model german, unde este foarte dificil de avansat o idee, singurele linii concrete fiind date de fotomontajele alaturate, concepute de WhatCar. Cu toate acestea, desi in imagini ne este prezentat un BMW cu usi normale, se pare ca viitorul coupe BMW va dispune de usi antagonice, in stilul lui Mazda RX-8.

Pe de alta parte, ramane o mare intrebare: cum se va numi noul model? In mod normal, dimensiunile si stilul sau de elaborare il recomanda ca asezare in gama intr-o nisa imediat deasupra Seriei 5.

Insa cum Seria 6 si Seria 7 exista deja, germanii vor fi nevoiti sa inaugureze o alta familie, a doua dupa cea al carei nume incepe cu “X”. Iar pentru ca “C” este exclus din cauza faptului ca aceasta consoana este deja utilizata de Citroen, ramane de vazut care va fi litera pe care o vor alege cei de la BMW.

Comentarii (4)

  • BMV CLS
    Imaginea pare a fi un CGI, dar n-ar fi exclus ca BMW sa pregateasca un concurent pentru CLS. Pana la A7 sau Panamera nu uitati de Maserati QuatroPorte, face parte din acelasi segment, coupe cu 4 usi.
    0 0
  • lucian
    coupe cu 4 usi ???
    de cand exista coupe in 4 usi??....varianta sport cu 4 usi da...dar denumirea de coupe nu are ce cauta in acest text...
    0 0
  • CLS-ul BMW
    Daca se copiaza unii pe altii, (BMW-MERCEDES) asta inseamna ca nu mai lucreaza oameni competenti in aceasta firma. Aveam pretentii de la ei.
    0 0
  • mihai z
    idiots
    chiar nu se prinde nimeni ca e un cgi, fata si spate de m6 peste caroserie de cls? coupe (
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru