Rolls Royce a lansat primul teaser cu EX200 Concept

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 19.02.2009
Rolls Royce a prezentat prima imagine teaser cu EX 200 Concept, model ce prefigureaza noul RR4.

Esential

3.295 milimetri este lungimea ampatamentului noului Rolls-Royce RR4.

Rolls Royce lucreaza la un model nou care va fi amplasat sub Phantom in gama si va fi lansat spre sfarsitul acestui an. Noul model va dubla productia fabricii Rolls Royce si va largi gama de clienti ai marcii britanice. Aceasta imagine teaser confirma faptul ca acest concept va purta numele EX 200, ceea ce inseamna ca modelul din imagine este un concept experimental. Rolls Royce va prezenta versiunea de productie a acestui concept la Salonul Auto de la Frankfurt.

Desi oficialii companiei britanice nu au anuntat inca numele noului model, surse din cadrul companiei lasa de inteles faptul ca Rolls Royce va reinvia modelul Silver Ghost. Imaginea teaser prezentata de Rolls Royce denota elemente cheie ale design-ului noului model. Astfel, putem observa grila fata, emblema retractabila Spirit of Ecstasy si blocuri optice cu LED-uri.

Rolls Royce EX 200 va avea o dimensiuni mai mici fata de Phantom, dar va pastra sistemul de deschidere inversa al usilor din spate. Platforma tehnica a acestui model are foarte multe elemente in comun cu cea a lui BMW Seria 7 cu ampatament marit.

Astfel, noul Rolls Royce va avea un ampatament de 3.295 milimetri, care este mai mic cu 425 mm fata de cel al lui Phantom. Noul model Rolls Royce va avea un motor V12 complet nou, si va fi disponibil in primul sfert al anului viitor.

Via | MotorAuthority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru