Rolls-Royce Phantom cu ampatament mărit a fost prezentat la Beijing

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Luni, 23.04.2012
Rolls-Royce nu putea să lipsească de la Salonul Auto de la Beijing. Britanicii au adus la salonul chinezesc un model Phantom cu ampatament mărit.

Este un lucru cunoscut că clienţii cu foarte mulţi bani din China preferă automobilele cu ampatament mărit. Este un simbol al statusului să ai automobil de lux cu şofer. Şi pentru că majoritatea constructorilor s-au pliat pe această curiozitate a pieţei auto de lux din China şi au prezentat multe modele cu un ampatament mai mare decât cel al verisunilor europene, Rolls-Royce nu putea rămâne mai prejos. În ciuda faptului că modelele de lux britanice au deja o lungime importantă, Rolls-Royce a adus la Salonul Auto de la Beijing un model Phantom alungit.

Este vorba de premiera mondială a modelului Phantom Series II Extendend Wheelbase. Noul model vine după ce versiunea faceliftată a celui mai mare model Rolls-Royce a debutat la Salonul Auto de la Geneva. La Geneva am putut vedea versiunile Phantom, Phantom Coupe şi Phantom Drophead Coupe. Versiunea cu ampatament mărit a modelului Phantom a fost păstrată pentru China, o piaţă unde Rolls-Royce a deschis trei show-room-uri doar în acest an şi urmează să mai deschidă încă cinci. 

Rolls-Royce Phantom a fost lansat pe 1 ianuarie 2003, dar a trecut de curând printr-un facelift major în urma căruia a primit numele Phantom Series II. Partea din faţă a fost redesenată, farurile folosesc acum tehnologia LED.

Puterea vine de la un motor V12 cu injecţie directă de carburant. Acesta este asociat acum cu o cutie de viteze automată nouă cu 8 trepte. Fiecare exemplar Rolls-Royce Phantom Series II este construit de 60 de oameni pe parcursul a 450 de ore.

Via | Rolls-Royce

Comentarii (2)

  • Hehe
    Umbrela face totul la Rolls-Royce :D.
    0 1
  • si skoda suberb 2 are umbrela un usile din spate=))
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru