Rolls Royce şi-a deschis cel mai mare showroom din lume în Abu Dhabi

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 29.03.2011
Cel mai mare showroom Rolls Royce din lume a fost inaugurat la Abu Dhabi. Pe suprafaţa de 900 de metri pătraţi pot fi expuse cinci exemplare Rolls Royce.

Rolls Royce continuă să vândă tot mai multe maşini în fiecare an. Evoluţia pozitivă de care se bucură brandul i-a determinat pe britanici să deschidă cel mai mare showroom dedicat mărcii unde altundeva decât în Abu Dhabi. Alegerea a fost determinată de cererea mare pe care o înregistrează Rolls Royce pe piaţa din Emiratele Arabe Unite.

Showroom-ul deschis în Abu Dhabi, cel mai mare de până în acum pentru Rolls, însumează o suprafaţă de 900 de metri pătraţi. Spaţiul este suficient pentru a găzdui cinci exemplare Rolls Royce, o cafenea şi o zonă de relaxare dedicată configurării viitoarelor modele. Aici clienţii dispun de mostre pentru fiecare material disponibil în interiorul limuzinelor britanice.

La inaugurare a fost prezent şi Torsten Muller Otvos, preşedintele executiv Rolls Royce, care a declarat: "Showroom-ul deschis în Abu Dhabi face parte dintr-un proiect mai amplu, întins pe durata a 18 luni, care a vizat inaugurare unor astfel de facilităţi în regiunea Golfului.

Aceste investiţii subliniază încrederea şi importanţa pe care o acordă brandul nostru pieţei din Orientul Mijlociu, responsabil pentru rezultatele noastre pozitive. Anul trecut, comenzile din această zonă au reprezentat 15% din totalul celor înregistrate la nivel global. Abu Dhabi nu face excepţie, creşterea fiind considerabilă în fiecare an."

Cu ocazia inaugurării showroom-ului, britanicii au expus şi un exemplar Spirit of Ecstasy Centenary Collection Phantom Drophead Coupe, unul dintre cele doar 100 propuse pentru producţie. Modelul face parte dintr-un program de personalizare special, care sărbătoreşte 100 de ani de la aplicarea primei statuete Spirit of Ecstasy pe capota modelelor Rolls.

via | automedia

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru