Salonul Auto de la Geneva 2013

Rolls Royce Wraith - un nou teaser al modelului coupe aşteptat la Geneva

Publicat Marti, 12.02.2013
de Bogdan Mirică
Comenteaza 0
Rolls Royce Wraith - un nou teaser al modelului coupe aşteptat la Geneva - Poza 1
Rolls Royce a publicat o nouă imagine de tip teaser a viitorului său Wraith, model bazat pe Ghost şi aşteptat să fie expus în premieră mondială, anul acesta, la Geneva.

În aşteptarea conferinţei sale de presă din cadrul Salonului Auto de la Geneva, programată în data de 5 martie, Rolls Royce ne oferă astăzi un nou teaser al premierei pe care o va expune în cadrul evenimentului elveţian.

Este vorba despre acelaşi Wraith, model bazat pe actualul Ghost şi anticipat a fi primul derivat de caroserie al mezinului. Surse neoficiale vorbesc despre un Ghost Coupe, în vreme ce comunicatul oficial al englezilor susţine că vom face cunoştinţă cu ”cel mai dinamic şi mai puternic Rolls din lume”.

"Aşteptaţi-vă la cel mai îndrăzneţ design, la cifre radicale ale performanţei şi la cel mai puternic Rolls-Royce care a găzduit vreodată celebra statuetă Spirit of Ecstasy. Vom prezenta un model ale cărui puncte de plecare sunt luxul, rafinamentul şi exclusivitatea, elemente care au transformat Rolls-Royce în vârful absolut al luxului în ultimii 108 ani", se arată în materialul de presă publicat de constructorul de lux.

Urmareste Automarket
Cea de-a doua imagine a modelului aşteptat la Geneva trădează posteriorul limuzinei şi prezenţa a două terminaţii pătrate în dreptul evacuării.
Blocurile optice pare a păstra aceleaşi linii, în vreme ce luneta se îngustează.

Potrivit comunicatului oficial, modelul construit manual promite lux şi confort, asigurând totodată şi trei atribute definitorii ale brandului: putere, stil şi dramatism. Dacă până acum, când venea vorba despre puterea unui Rolls, englezii replicau sugerând că ar fi ”adecvată”, în cazul lui Wraith, replica cea mai potrivită ar fi ”mai mult decât amplu”.

Automarket.ro la Salonul de la Geneva 2013

Automarket va fi prezent în perioada 4-6 martie la Salonul de la Geneva şi vă va prezenta live pe site şi pe pagina de Facebook ultimele noutăţi, informaţii şi imagini de la standurile constructorilor auto prezenţi la evenimentul din Elveţia.

via Rolls Royce


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru