Românii care îşi cumpără un Ferrari FF vor beneficia de revizii gratuite timp de şapte ani

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 24.03.2011
Noul Ferrari FF nu vine doar cu tracţiune integrală şi cu patru locuri, ci şi cu şapte ani de revizii tehnice gratuite.

Esential

221.000 de euro este preţul de pornire pe care clienţii din România îl plătesc pentru un Ferrari FF. Acesta nu include TVA.

Forza Rossa, importatorul Ferrari în România, a anunţat astăzi că toţi clienţii români care îşi vor achiziţiona un exemplar al celui mai nou model produs de marca italiană - Ferrari FF - vor beneficia de revizie tehnică gratuită rimp de şapte ani. Oferta specială a celor de la Ferrari este valabilă pentru modelele comandate şi livrate după 24 martie.

Conform comunicatului importatorului mărcii italiene, avantajele reviziilor gratuite timp de 7 ani se vor menţine chiar dacă maşina îşi va schimba proprietarul în această perioadă. 

Doar patru clienţi din România vor putea să comande Ferrari FF în primul an de producţie, primul exemplar al singurului model din istoria Ferrari cu patru locuri şi tracţiune integrală urmând să ajungă în România în cursul lunii iunie.

DESPRE FERRARI FF

Modelul italian este propulsat de un motor V12 cu injecţie directă, care are o cilindree de 6.262 centimetri cubi şi oferă o putere maximă de 660 CP la 8.000 rpm. Cuplul motor maxim al unităţii V12 la 65 de grade este de 683 Nm şi este oferit la 6.000 rpm. Consumul mediu de carburant este estimat la 15.4 litri la sută, în timp ce emisiile de CO2 sunt de 360 de grame per kilometru.

Modelul poate să atingă o viteză maximă de 335 km/h.

Ferrari FF poate accelera de 0 la 100 km/h în 3.7 secunde graţie atât puterii remarcabile, cât şi a raportului de 2.7 kg pe cal putere. Graţie distribuţiei optime a greutăţii, modelul promite să ofere un nivel excepţional al manevrabilităţii. Fiind vorba de cel mai practic model Ferrari creat vreodată, acesta oferă un volum al portbagajului de 400 de litri 

Taguri: , Ferrari, Ferrari FF

Comentarii (7)

  • nu ca n-ar avea bani
    proprietarii, dar este o veste buna pentru ei. Cine stie.. cunoaste... cat costa o revizie :)
    8 1
  • mda
    Mda, asta ii oferta mai buna decat la Hyundai :)
    Saracii aia care dasta nu isi puteau cumpara Ferrari ... ca nu aveau bani de revizii.
    10 0
  • PAMFLET
    Dizal dom-le! Daca are si dizal il luam!
    14 1
  • La Ferrari in 4 ani ii faci cam 2 revizii.... Nu am vazut nicaieri Ferrari cu epste 150 000 km, nici modelele adevarate din anii 60. Asa ca.... Masina de weekend, kilometrii de colectionar.
    2 0
  • @Dan....asa este! Asta daca o sa aiba noroc propietarul sa nu ii i_a foc ca mai
    toate Ferrari_urile!
    1 3
  • TVA-ul sau cum sa mai jupoaie guvernul oamenii din tara asta
    Pretul "nu include TVA". Prin urmare la, deja, frumoasa suma de 221.000e mai adaugam 55.250e. Adica.. un Jaguar XF 3.0 V6 Luxury nou-nout-scos din cutie. Superb. Il iubesc pe Boc pe zi ce trece..
    5 0
  • impozite??
    dar impozitele sau asigurarea?? sau alea tot de week-end
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru