Rusii pregatesc un Porsche Cayenne coupe, rival pentru BMW X6

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 04.06.2009
Un studio de design rusesc pregateste un coupe cu o garda la sol ridicata bazat pe Porsche Cayenne.

BMW X6 ar putea sa aiba un adversar mai repede decat se asteptau oficialii companiei germane. Un studio de design din Moscova a prezentat primele schite ale noului sau proiect, care reprezinta un coupe bazat pe Porsche Cayenne. Transformarea de la SUV la coupe o sa fie insa destul de dificil de realizat, atat din punct de vedere al design-ului, cat si din punct de vedere tehnic.

Artistii de la Russian Automotive Design vor sa faca modelul Cayenne mai lat si mai lung, in timp ce partea posterioara a modelului va fi micsorata. La o prima vedere, schitele lor prezinta un model neobisnuit, care ar putea avea un design inspirat din cel al modelelor 911 si Cayenne. Primele matrite din fibra de sticla ale acestui model dezvaluie faptul ca vehiculul va avea silueta unui coupe, iar posteriorul lui Cayenne va fi schimbat dramatic. Noul model va fi lansat in decursul anului viitor.

Via | Cardesign.ru

Comentarii (2)

  • Adrian
    porsche
    Situatia economica actuala nu le permite celor de la Porsche sa produca un concurent real pt Bmw X6M.Ar pierde mai mult pe costurile de dezvoltare,productie,lansare decat din castiguri.Ei nu au nici o garantie ca vor face o masina mai buna decat x6m.Pe vremuri de criza nu iti permiti sa risti.
    Asa ca stati linistiti,Porsche isi va concentra potentialul pe dezvoltarea si promovarea produselor deja existente.
    4 1
  • BMW
    Corect Adrian.
    Porsche saptamana treacuta era sa intre si el in Faliment.
    AU certu imprumut de la VW vreo 700 milioane de euro.
    Asa ca nu au ei sa tina piept celor de la BMW .
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru