S-a impuscat pentru ca nu putea sa schimbe o roata!

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 13.11.2007
S-a intamplat in SUA: un barbat a tras cu arma in prezonul care nu se desfacea dar s-a ranit grav la ambele picioare.

Esential

66 de ani avea americanul care s-a impuscat din greseala cand incerca sa schimbe roata masinii sale

Stim foarte bine ca schimbatul unei roti poate fi extrem de frustrant, mai ales in conditiile in care prezoanele se incapataneaza sa ramana bine stranse si nu vor sa se desurubeze cu niciun pret. Ei bine, nu doar la noi se intampla astfel de episoade. Ba mai mult, unii traiesc o adevarata drama (ca sa nu spunem tragedie) cand sunt pusi fata in fata cu schimbatul unei roti.

Prietenii nostri de la Carscoop ne dau de stire ca un american de 66 de ani s-a ranit grav la ambele picioare dupa ce a tras nervos cu arma din dotare in roata masinii sale, un Lincoln Continental. Se pare ca omul avea masina pe butuci de doua saptamani si ca a scos arma atunci cand, chiar si dupa indelungi eforturi, unul dintre prezoanele rotii din dreapta-spate nu se lasa desfacut.

sursa: Carscoop

Comentarii (2)

  • Andrey
    Americani prosti....
    Sunt mult prea retarzi poporul acesta american... toata lumea are arme si nici macar nu stiu sa le foloseasca... sa tragi ca boul in roata mi se pare cea mai mare stupizenie... era logic ca glontul va ricosa...
    0 0
  • eric von fich
    :(
    cand tot ce ai pe langa tine este doar un ciocan toate lucrurile ti se par cuie
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru