Sa fie oare acesta noul BMW Seria 5?

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 18.02.2009
O imagine extrasa dintr-o brosura de prezentare lasa sa se intrevada cum va arata noua generatie a modelului BMW Seria 5.

Desi BMW a dezvaluit la sfarsitul saptamanii trecute conceptul Seria 5 GT, imaginile oficiale nu au facut decat sa adanceasca un mister deja existent: cum va arata noua generatie a modelului Seria 5.

Noi speculatii au luat nastere pe marginea liniilor de design promovate de ultimul produs al studioului de design bavarez. Multi specialisti pretind ca prototipul dezvaluit de curand este doar un preambul pentru surpriza care se pregateste si pe care intreg publicul o asteapta: dezvaluirea noului Seria 5.

O imagine aparuta astazi pe net a aprins insa si mai mult spiritele. Este vorba despre o scanare dupa o brosura de prezentare, care lasa sa se intrevada liniile frontale ale viitorului Seria 5. Momentan nimeni nu a confirmat imaginea insa din ce putem vedea liniile de design se inscriu in filosofia BMW si anunta un model cu priza mare la public.

Capota a primit o serie de linii pronuntate, blocurile optice au preluat identitatea introdusa de Seria 7 iar spoilerul redesenat gazduieste lumini LED.

La sfarsitul lunii decembrie in presa de specialitate a parut si un mulaj al spoilerului frontal, care asezat langa noua imagine aparuta astazi, confirma oarecum liniile de design ale viitorului Seria 5.

Nu ne ramane decat sa asteptam dezvaluirea unor noi imagini pentru a ne putea da seama de veridicitatea celor prezentate astazi.

via | Autoblog

Comentarii (1)

  • asa da
    incepe sa semene a BMW ,trasaturi un pic mai agresive cum era in vremurile bune(pana sa apara Bangle pe acolo)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru