Saab a repornit productia in Trollhattan sub conducerea Spyker

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 23.03.2010
Fabrica Saab din Trollhattan a repornit productia sub noua conducere olandeza. Primul model care a iesit de pe linia de productie este un 9-5 Estate.

De ieri, Saab a trecut intr-o noua era, in care productia la fabrica din Trollhattan a fost repornita sub conducerea olandezilor de la Spyker Cars. Astfel, Saab produce din nou modelul 9-5 la fabrica sa din Trollhattan, iar modelul 9-3 Cabrio va fi produs si el in scurta vreme. Fabrica Saab a facut o pauza de productie de doua luni, timp in care au fost semnate actele parteneriatului Saab-Spyker si au fost definitivate planurile constructorului olandez de supercar-uri.

Primul Saab 9-5 care a iesit pe linia de productie din Trollhattan este in versiunea de caroserie break, deoarece era destinat flotei de vehicule de teste pe care o vor folosi inginerii Saab. Modelul va fi testat in continuare in perioada urmatoare, cei de la Saab urmand sa mai faca o serie de reglaje inainte de debutul in productia de serie.

"Repornirea productiei este un hotar important in istoria companiei noastre. Acum suntem un producator independent si sunt incantat sa imi pun in valoare experienta pe linia de productie alaturi de angajatii nostri.

Angajatii ne-au aratat devotamentul pe care il au pentru compania noastra si acum vrem sa producem cat mai multe modele pentru a face fata cererii.", a declarat seful consiliului de administratie al Saab Automobile, Jan Ake Jonsson, dupa ce a lucrat pe linia de productie alaturi de angajatii sai.

"Toti angajatii Saab au lucrat din greu pentru a ajunge in acest moment important. Productia a fost repornita astazi, iar noul 9-5 care a iesit pe linia de fabricatie este un simbol pentru noua era care tocmai a inceput" a declarat Victor Muller, seful Spyker Cars.

Via | Carscoop

 

Comentarii (5)

  • la mai mare !
    12 0
  • saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaab
    mult succes
    11 0
  • ..........
    ..............
    tot inainte
    9 0
  • Ala Rau
    la gunoi cu marca SAAB! Sper sa pateasca ca Rover! Hai Mitsu!
    0 19
  • mihai B.
    @Ala Rau
    ai vrea tu sa conduci un Rover.
    7 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru