Saab are 12 potentiali cumparatori

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 04.05.2009
Liderul sindicatului angajatilor Saab a declarat pentru agentia France Press ca exista intre 10 si 12 potentiali investitori interesati de compania suedeza.

La doua luni dupa ce General Motors a pus la vanzare marca suedeza Saab, nordicii anunta cu mandrie ca au 12 potentiali investitori interesati de compania lor. Acest anunt vine la patru saptamani dupa ce Guy Lofalk, administratorul companiei Saab, a declarat ca exista nu mai putin de 20 de potentiali investitori pentru aceasta companie.

De data aceasta, oficialii Saab declara ca au ramas in discutii doar cu investitorii cu adevarat interesati de achizitia acestei companii si care au puterea financiara de a prelua marca suedeza Saab. De data aceasta, oficialii companiei suedeze au declarat ca au intre 10 si 12 potentiali investitori.

General Motors doreste sa renunte la marca Saab pana la sfarsitul acestui ani pentru a putea scapa de o divizie ce i-a adus pierderi insemnate. Daca aceasta companie va da faliment, 15.000 locuri de munca vor fi eliminate – incluzand furnizorii si cei 4.100 angajati Saab din Suedia.

Via | AFP(inreg)

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru