Saab: "Multi ne vor"

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 24.02.2009
Sefii Saab sustin ca au primit o multime de oferte dupa ce au anuntat ca marca se vinde. Insa, deocamdata, nu exista nimic concret.

Dupa ce GM a anuntat ca renunta la Saab iar statul suedez s-a dezis si el de marca nordica, sefii companiei au anuntat ca sunt in cautare de eventuali cumparatori. Desi criza economica parea ca va pune in dificultate planurile acestora, unul dintre presedintii Saab sustine ca ofertele nu lipsesc.

"Au fost diferite oferte, de toate tipurile, iar gama de ofertanti se intinde de la simpli investitori la parti terte interesante de industria auto si, evident, la producatori auto", spune Jan-Ake Jonsson, presedintele Saab, intr-un interviu publicat de cotidianul suedez de afaceri Dagens Industri.

Conform surselor citate de Reuters si Just Auto, targetul de vanzari setat de Saab in 2009 este de 70.000 de masini, dupa ce compania suedeza a vandut in 2008 94.000 de unitati. Insa, conform previziunilor marcii, vanzarile se vor dubla in decurs de patru ani, ajungand la 150.000 de masini anual.

via | Just Auto (inreg.)

Comentarii (2)

  • si eu ii vreau
    :)
    0 0
  • ... putini isi permit.
    Daca nu cumva nimeni.

    E greu sa iti permiti sa iei o marca ce ar o gama invechita in situatia cand sunt atatia competitori superiori pe strada iar tu ai un sasiu foarte vechi de Vectra din care s-a scos tot ce se putea.

    Respect istoria SAAB si pentru "protajarea speciei" cred ca ar fi frumos sa redevina autosustenabili.

    Facem o cheta la membrii site-ului?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru