Schumacher a accidentat usor un pieton

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 31.07.2008
Schumacher se poate considera un ghinionist. Pilotul a accidentat un pieton in timp ce se grabea sa ajunga la aeroport.

Michael Schumacher, fostul campion mondial de Formula 1, este urmarit de ghinion in ultima vreme. Dupa episodul petrecut la inceputul saptamanii pe circuitul de la Nurburgring, Schumacher este implicat din nou intr-un accident rutier.

De aceasta data incidentul a avut loc in Anglia, unde un agent de vanzari din Kent a fost accidentat de pilotul german in timp ce traversa strada. Potrivit declaratiei acestuia, Schumacher, care se afla la volanul unui Fiat Ducato, l-a acrosat in timp ce efectua o depasire. Campionul de Formula 1 se grabea sa ajunga la un aeroport din apropiere unde il astepta avionul personal.

Victima a declarat presei ca Schumacher s-a dovedit a fi foarte arogant, a folosit un ton rastit si a plecat grabit imediat dupa ce politia a terminat de anchetat cazul, fara sa isi ceara scuze. Schumacher a facut un test de alcoolemie si a cooperat cu politia pentru stabilirea cauzelor accidentului. Din fericire, agentul de vanzari nu s-a ales decat cu cateva zgarieturi la picior si cu orgoliul ranit.

Si de aceasta data, Sabine Kehm, purtatorul de cuvant al campionului, a confirmat implicarea lui Schumacher in accident. Aceasta a declarat ca septuplul campion mondial de Formula 1 a cooperat cu politia si ca nu vor fi inaintate acuzatii impotriva lui Schumacher.

via | MotorAuthority

Taguri: Ducato, Fiat

Comentarii (1)

  • Fiat?
    Am Fiat acum si in 2 sapt imi iau altu' ... Nu am acu banii de Corolla (asta vreau). Da Schumacher in Fiat Doblo? E trasa de par. Stiu ca le-a facut reclama, dar tot mi se pare aiurea.

    Si faptu' ca a fo arogant, ... o bila neagra, desi cunoastem altii care fac mai urat.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru