Schumacher a distrus un 430 Scuderia pe Nurburgring

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 28.07.2008
Schumacher a avariat grav un Ferrari 430 Scuderia in timp ce rula cu 250 km/h pe Nurburgring.

Esential

250 km/h este viteza l-a care s-a produs accidentul lui Schumacher.

Michael Schumacher, septuplul campion mondial de Formula 1, mai nou reprofilat pe motociclism, a reusit sa distruga un prototip de teste Ferrari 430 Scuderia. Potrivit publicatiei germane Bild, campionul in varsta de 39 de ani a suferit un accident serios pe circuitul de la Nurburgring.

Se pare ca Ferrari inchiriase in totalitate Nordschleife pentru seria de teste pe care Schumacher urma sa o intreprinda. Accidentul a facut ca exemplarul 430 Scuderia sa fie distrus aproape in totalitate, Schumacher intrand in coliziune cu un gard la o viteza de 250 km/h.

Sabine Kehm, purtatorul de cuvant al pilotului, a declarat ca Schumacher si-a continuat seria testelor cu o alta masina la scurt timp dupa incident. Kehm a infirmat zvonurile potrivit carora in masina avariata s-ar fi aflat si fiul lui Schumacher, Mick, in varsta de doar 9 ani.

via | Global Motorsport Media

Comentarii (4)

  • allexxx
    Q*
    ar trebui sa fie dat in judecata neamtul asta neglijent..
    0 0
  • esti un inconstient daca nu poti sa faci diferenta intre a rula pe un circuit si de a merge pe strada , din pacate majoritatea celor ca tine cred ca strada e un circuit
    0 0
  • ooffff
    hai ma schumi ma faci de ras...."ovi" daca nu stiai Nurburgring este un circuit de F1 si nu numai...el efectua procesul de testare a prototipului, iar cei care se cred SCHUMACHER pe strada e problema lor, SCHUMI are suficienta experienta sa stie ce e un circuit si ce e o strada auto. nu-s deacord cu msj tau in privinta lui SCHUMACHER...
    0 0
  • dragos
    laur, ai priceput ce a zis ovi pana in pod...

    in privinta accidentului, la viteza aia, orice mica greseala te poate arunca in zid...noroc ca a scapat Schumi :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru