Seat Drivers Edition: editii speciale pentru Romania

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 16.09.2008
Seat va oferi publicului din Romania o editie speciala, regasita pe modelele Leon, Altea si Altea XL.

In urmatoarele luni publicul din Romania va putea regasi in oferta SEAT o editie speciala, botezata Drivers Edition, disponibila in intreaga retea de distribuitori. Editia speciala, care va fi regasita pe modelele Altea, Altea XL si Leon, incearca sa isi atraga clientii cu un pret mai mic si un pachet de accesorii nou.

Atat Leon, cat si Altea Drivers Edition sunt disponibile in varianta pe benzina de 102 CP valabila pentru nivelul de echipare Reference. Oferta de pret pentru modelul Leon 1.6 MPI este de 12.190 euro fara TVA si 14.507 euro cu TVA inclus. Pentru Altea Reference 1.6 MPI de 102 CP, clientii beneficiaza de o oferta de 12.550 euro fara TVA, respectiv 14.935 euro, cu TVA inclus.

In completarea acestei oferte speciale, Seat a inclus si modelul de familie Altea XL atat in versiunea Reference, cat si Stylance. Pachetul de dotari gratuite contine: senzor de parcare spate, geamuri fumurii si jante de aliaj pentru ambele modele. Versiunea Reference beneficiaza si de comenzi radio pe volan si 8 difuzoare, in timp ce versiunea Stylance este echipata cu un sistem Bluetooth si comenzi telefon pe volan.

In plus, toate exemplarele din aceasta gama vor avea inscriptionat logo-ul Drivers Edition.

Taguri: Altea, Altea XL, Leon, Seat

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru