Seat Ibiza se transformă cu ajutorul lui RDX RaceDesign

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 22.07.2010
Casa de tuning RDX RaceDesign a pus la punct un bodykit extrem pentru actualul Seat Ibiza. Pachetul de accesorii costă 671 de euro şi este disponibil pentru variantele de caroserie cu trei şi cinci uşi.

Esential

671 de euro costă bodykit-ul propus de RDX RaceDesign pentru Seat Ibiza.

Casa de tuning RDX Racedesign a pregătit un look sportiv pentru clienţii modelului Ibiza care tânjesc după agresivitatea versiunii Cupra. Disponibil pentru variantele de caroserie cu trei şi cinci uşi, kitul de caroserie propune o serie de accesorii, care fac din subcompactul spaniol un model gata de circuit.

Din păcate, lista de modificări nu afectează partea mecanică a modelului, clienţii fiind nevoiţi să se mulţumească cu aceleaşi motorizări de serie. Bodykit-ul include spoilere faţă şi spate redesenate, bosaje mai largi, un eleron montat pe hayon, prize mari de aer şi extensii pentru ambele bare de protecţie. Nu lipsesc nici pragurile noi, grila simplistă şi "pleoapele" pentru blocurile optice faţă. Pachetul este completat de mai multe tipuri de jante, unele dintre ele cu aspect cromat.

Pentru această transformare, exceptând jantele, clienţii trebuie să vireze în contul RDX doar 671 de euro, primind în schimb şi doi ani garanţie.

Comentarii (3)

  • frumos si ieftin. daca as avea un Ibitza m-as gandi serios la un asemenea pachet
    7 4
  • Agresiv in 3 pistoane
    Sa vezi ce agresiv o sa fiu in 3 pistoane, o ambalez la 8000rpm si scot toti cei 70 de cai putere din ea. Am sa pot sa intrec si o Dacie 1300 de aia cu 4 trepte, ca daca are 5 e mai greu.
    4 5
  • abia astept sa ajung in tara sa imi pot da comanda :D ....sper sa mai gasesc
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru