Seat la SIAB: Leon Supercopa si Freetrack

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 02.10.2007
Seat va fi prezent la SIAB prin doua modele din segmente complet diferite: Leon Supercopa si Altea Freetrack.

Iubitorii formelor dinamice ale modelelor Seat vor avea o surpriza interesanta la SIAB 2007. Porsche Romania va expune la standul Seat Leon Supercopa, versiunea de competitie a variantei TFSI de 185 CP. Asa cum ii sta bine unui model de competitie, acesta a fost lansat acum ceva vreme pe Circuitul barcelonez Catalunya. Dispune de rollcage, de echipament de competitie complet, de suspensii reglabile si de frane cu discuri autoventilate de 360 mm cu sase pistoane. Nici partea estetica nu a fost uitata, stickerele care tradeaza aptitudinile sport ale modelului fiind completate de un intreg arsenal de elemente cu rol aerodinamic: spoilere, eleron reglabil in 16 pozitii independente si alte astfel de apendici traditionale de cursa.

A doua curiozitate a standului Seat va fi Freetrack, primul SUV creat vreodata de producatorul spaniol. In denumirea sa completa Altea Freetrack, modelul Seat este descendentul direct al conceptului cu acelasi nume prezentat acum o jumatate de an la Geneva. Designul lui Altea Freetrack a fost alcatuit cu pornire de la Altea XL.

Adaptarile inseamna o linie mai pronuntata de SUV, bandourile laterale si spoilerele specifice din plastic. Insa ceea ce conteaza este majorarea garzii la sol cu 40 de milimetri in comparatie cu Altea XL, scopul fiind gasirea unui punct comun intre imaginea modelului si conditiile de rulare specifice. Cel mai interesant amanunt este faptul ca Altea Freetrack vine intr-un singur nivel de echipare, acesta continand pachetul complet de echipamente necesare la bord. Punctul maxim de atractie este monitorul TFT de 7 inch de pe plafon legat la un sistem multimedia de ultima generatie care poate adopta MP3, DVD, laptopuri sau console de jocuri.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru