Sebastien Loeb a abandonat in Raliul Iordaniei

De Robert Gherghe
Publicat Sambata, 26.04.2008
Ziua a doua din Raliul Iordaniei a inceput excelent pentru campionul mondial, dar s-a terminat trist.

A doua zi din Raliul Iordaniei a inceput cu evolutii incredibile pentru campionul mondial Sebastien Loeb. Francezul de la Citroen a castigat clar primele trei speciale ale zilei si a preluat sefia la general cu un avantaj de jumatate de minut in fata coechiperului sau Dani Sordo.

Cvadruplul campion mondial a fost implicat intr-un accident bizar cu pilotul privat Conrad Rautenbach pe sectiunea de legatura de dupa PS 11. Se pare ca Loeb parasea sectiunea probei, in timp ce Rautenbach se indrepta inspre ea, moment in care bolizii celor doi s-au acrosat.

Ambele Citroen-uri au fost facute zob si nu vor mai putea concura astazi, asteptand verdictul echipei de mecanici pentru a vedea daca pot relua maine competitia prin regula Superrally.

In urma acestui accident, conducerea in clasamentul general a revenit lui Dani Sordo, care are un avans de 0.7 secunde in fata lui Jari-Matti Latvala. Locul trei este ocupat de la al doilea finlandez de la BP Ford, Mikko Hirvonen, care se afla in carti pentru victoria finala fiind doar la 6 secunde de locul intai.

Taguri: WRC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru