Şeful Dodge: "Viitorul Viper se va adresa unui public larg"

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 21.11.2011
Dodge plănuieşte să dea naştere unui Viper mult mai bine şlefuit, capabil să se adreseze unui public larg, nu numai celor care îşi doresc forţa brută a unui model american.

Salonul Auto de la Los Angeles a fost un prilej de întâlnire pentru persoanele cu putere de decizie în cadrul marilor constructori auto. Mulţi dintre ei au acceptat să vorbească despre planurile de viitor şi despre modele pe care le aşteptăm cu toţii. Printre ei s-a numărat şi Reid Bigland, şeful Dodge, care a ţinut să facă o serie de lămuriri privind viitorul Viper, supercarul dezvoltat alături de partenerii italieni din grupul Fiat.

Potrivit oficialului american, noua generaţie Viper se va adresa unui segment mai larg al pieţei auto. Data lansării a fost fixată pentru anul viitor, însă Bigland a ţinut să asigure publicul că nu trebuie să se aştepte la un debut prematur, în cadrul Salonului de la Detroit, din ianuarie 2012.

"În trecut, vechiul Viper era un pic necioplit şi, într-o oarecare măsură, tocmai asta îl făcea să fie atât de dorit de către unii. Pentru că era nevoie de curaj pentru a te urca la volan şi a putea ţine maşina pe şosea.

Acea emoţie făcea din Viper o maşină diferită de oricare alta", a declarat Bigland.

"Sunt de părere că noul Viper va fi în continuare o maşină plină de senzaţii tari, însă va pune un oarecare accent şi pe confort, pentru a se alinia cerinţelor pieţei vehiculelor de performanţă contemporane. În ceea ce îi priveşte pe puriştii gamei, cei care au fost atraşi de vechiul Viper vor găsi ceva special şi în noul model. Garantez asta!", a mai ţinut să precizeze Bigland.

via | carscoop

Comentarii (12)

  • zarnesteanu
    O masina care
    A facut clar deosebirea dintre barbati si baietei. Dintre un imblanzitor de cai salbatici si o tuleie de mustata care-i da blana la semafor cu suta la ora in 5 secunde.
    Sper din toata inima sa nu-l ticseasca de electronica si sa-i rapeasca unul din elementele care l-au facut unic pe piata. Viper-ul e o masina care nu doar te baga in scaun dar te baga si in pom daca esti suficient de tampit incat sa crezi ca o calci pe coada si esti cel mai tare din mahala.
    Era bine daca s-ar fi comercializat si la noi. Sigur facea un pic de curatenie pe sosele.
    9 3
  • @
    Zarnestene, m-ai luat vorbele din gura! Rezonez intru totul cu opinia ta, in special spre final!
    7 3
  • mi-ai
    3 1
  • zarnesteanu
    Ha-ha-ha
    Slv83, te-ai ars :) Fustitele rujate din toaleta prius or sa-ti inroseasca urechile.
    2 0
  • Bruta americana se va intoarce.....
    Sa nu uitam ca Viper ACR a depasit pe Nurburgring toate supercarurile europene si japoneze.
    9 0
  • sa fim realisti
    Americanii sa ramana la ce se pricep mai bine: tancuri si arme de inalta precizie. Viper a fost si va fi in continuare un esec.
    4 13
  • george
    SOME POS, NOW CHEAPER...
    Chiar era nevoie ca o mizerie din asta sa fie si mai accesibila...sa-si ia tot prostul un gas guzzler cu "personalitate puternica" (pe romaneste, care nu poate fi controlat)

    @ zarnesteanu

    Crezi ca X5-urile, ML-urile si Q7-urile nu fac curatenie cum trebuie pe soselele de prin Rumanica? Am vazut ca doar un ML si un X5 au "sters" 5 persoane. Great job!

    La ce soferi cretini si la ce infrastructura de Mozambic avem noi pe-aici, aveam nevoie de Viper ca de caciula imblanita in sauna...

    In alta ordine de idei, la un pret "de Europa", impozit anual de 120 de milioane si un consum de 5 la suta (cinci galeti, bun inteles) nu prea se gasesc clienti pe plaiurile mioritice. Ceea ce este foarte bine...
    5 7
  • george
    Scuze! Eu sunt mizeria aia de care am vorbit mai sus. Nu e vina mea ca sunt frustrat....
    Sunt sigur ca noua generatie Viper va fi o masina sport foarte buna.
    7 2
  • george
    NU ESTI MIZERIE. DOAR UN POS...
    @ fake george

    Asa e! Nu e vina ta ca esti frustrat pentru ca frustrarea ta este cauzata de IQ-ul tau subunitar pentru care se fac vinovati altii...
    3 5
  • george
    @fake george
    Sunt natarau,asa suntem noi maimutoii..... Acum ma duc sa dau o tura cu mizeria mea de vw din 91'.......
    7 1
  • Accord
    Cand zici Viper,te gandesti la multa putere si adrenalina.
    Sper sa nu-l strice,pt ca vechea generatie a fost foarte reusita.
    8 1
  • AndreiRN
    Superb
    O masina de exceptie facuta pt adevarati pasionati de automobilistica.
    Ma bucur ca urmatoarea generatie va fi mai accesibila populatiei numai sa nu inceapa sa puna si in asta transmisii facute in China.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru