Sergio Marchionne va renunta la Fiat sau Chrysler

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 12.12.2009
Sergio Marchionne, director executiv in cadrul Chrysler si Fiat, doreste ca in urmatorii doi ani sa renunte la unul din aceste posturi.

Sergio Marchionne, cel care ocupa pozitia de director executiv atat in cadrul Chrysler, cat si in cadrul Fiat, a decis ca in urmatoarele 24 de luni sa renunte la unul din aceste posturi. Acest anunt a fost facut in timpul unei conferinte la Institutul Economic International Peterson.

Directorul executiv al celor doi constructori a vorbit despre falimentul in care s-a aflat in acest an Chrysler si despre situatia actuala a industriei auto. “Am trecut de acest proces cu bine. A fost ca si cum am fi trecut prin masina de spalat, dar am incheiat cu aceleasi lucruri pe care le-am avut”, a declarat Sergio Marchionne, facand referire la situatia Chrysler. In ceea ce priveste starea viitoare a companiei americane, directorul executiv este rezervat: “Nu promitem miracole pentru Chrysler”.

De asemenea, Sergio Marchionne a declarat ca la Fiat inca mai sunt probleme. Acestea sunt legate de liniile de productie si de asamblare ale constructorului, care in ultima vreme au fost supracapacitate, lucru care a dus la “distrugerea” capitalurilor proprii ale companiei. “In ceea ce priveste Chrysler, acestia pot alege unde si cand sa isi extinda capacitatea”, a completat Marchionne.

via | motortrend

Comentarii (1)

  • valentin
    sergio
    foarte bine face, mai bine ramane la Crysler ca la fiat vrea sa faca o legenda din Lancia si Alfa Romeo
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru