Sistem de navigatie Nokia

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 30.10.2006
Compania finlandeza Nokia a anuntat lansarea unui nou sistem de navigatie care cuprinde harta majoritatii tarilor europene. 330 Auto Navigation este dispus cu GPS.

Nokia a anuntat astazi lansarea sistemului 330 Auto Navigation. Sistemul de navigatie dezvoltat de celebra companie scandinava are pus la punct date care cuprind harti care acopera majoritatea tarilor europene.

Sistemul sofisticat pus la punct de Nokia permite navigarea dintr-o tara in alta fara intreruperea programului. Sistemul este foarte simplu de utilizat: este necesara doar introducerea datelor locatiei in program iar ecranul de 3,5 inch va prezenta harta catre punctul in care operatorul doreste sa ajunga.

Razvan Olosu, vicepresedinte Multimedia la Nokia a declarat:” Conducatorii auto sunt din ce in ce mai interesati de folosirea sitemelor de navigatie. Am introdus 330 Auto Navigation pentru ca clientii sa ajunga cat mai repede la destinatia dorita”.

330 Auto Navigation completeaza oferta de sisteme GPS lansat de cei de la Nokia. Sistemul 330 Auto Navigation contine un card de memorie de 2GB. 

Pretul unui astfel de dizpozitiv ajunge la 360 de euro fara taxele incluse.

Comentarii (1)

  • :)
    mai bune Mio
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru