Skoda a inceput productia lui Superb Kombi

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 10.11.2009
Cehii de la Skoda au inceput productia versiunii Kombi a modelului Superb, lansat in septembrie 2008. In primele zece luni ale acestui an, vanzarile lui Skoda Superb au crescut cu 78% fata de aceeasi perioada a lui 2008.

Versiunea Kombi a noului Skoda Superb a intrat luni in productie. Primul exemplar care a iesit de pe linia de productie este o versiune Elegance echipata cu un motor TDI de 2.0 litri, care dezvolta 170 CP si este cuplat unei transmisii DSG. Modelul beneficiaza de un filtru de particule si este vopsit in nuanta Gri Satin. Noul Skoda Superb Kombi este cel mai luxos break creat vreodata de constructorul ceh de automobile.

Skoda Superb Kombi are o lungime de 4.838 milimetri si o latime de 1.817 mm. Inaltimea acestui model este de 1.510 milimetri, iar cehii se mandresc cu faptul ca au cel mai spatios model din segmentul mediu-superior. Spatiul oferit de portbagaj variaza intre 633 de litri cu bancheta din spate ridicata si 1.865 litri cu bancheta din spate pliata complet.

La nivel mondial, Skoda a livrat deja 33.434 exemplare ale modelului Superb in primele zece luni ale acestui an. In comparatie cu anul trecut, vanzarile lui Superb au crescut cu 78%, in mare parte datorate faptului ca producatorul ceh de automobile a lansat noua generatie a acestui model in septembrie 2008.

Skoda Superb Kombi este oferit atat in versiune cu transmisie DSG, cat si in versiune cu transmisie manuala, iar modelul este disponibil cu trei motoare pe benzina si trei propulsoare diesel.

Via | Skoda

Comentarii (7)

  • Hi hi
    Ce balena frateeee....
    5 5
  • disproportionata rau...
    3 9
  • Nu va luati dupa comentariile de mai sus..sunt doar niste pusti frustrati care se joaca Counter Strike si Need For Speed Underground non-stop.........
    8 0
  • mariuselo
    o alternativa mai ieftina pentru un mercedes e-klass break , A6 break si seria 5 break..mai ieftina nu inseamna neaparat mai proasta..
    8 0
  • TARKAN
    TARE BREAK
    SUPER TARE MASINA FRATILOR, TARE DE TOT,VA RECOMAND ,DORITORILOR DE BREAK
    3 0
  • colegu banel, pustiul frustrat din mine ar vrea sa te intrebe daca ai ceva de zis legat de masina din articol sau ai comentat doar ca sa centrezi o limba pe sigla din spate a VAG (ar trebui sa te prinzi tu...)? In caz ca nu ti se pare ciudat, rotile sunt prea mici, consolele prea lungi si plafonul suprainaltat artificial cu o "sanie" cum ii zice la matale la Faurei...eu de asta am spus ca masina este disproportionata, Mata de ce zici de mine ca sunt pusti frustrat? Dar decat un barbat matur ca mata mai bine un pusti ca mine (macar eu stiu sa imi fac un cont)
    succesuri!
    1 4
  • Opinie
    Din punctul meu de vedere masina arata bine. Ramane sa testam restul pe propria piele la un drive.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru