Skoda, din nou partener in Turul Frantei

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 03.07.2008
Skoda va fi, pentru al cincilea an consecutiv, marca oficiala a Turului Frantei. Noul Skoda Superb va fi in prim-plan.

Esential

250 de masini va pune Skoda la bataie in Turul Frantei 2008

Skoda a anuntat ca editia 2008 a celebrului Tour de France, cea mai cunoscuta competitie ciclista din lume, se va derula sub insemnele constructorului ceh de automobile. Este al cincilea an consecutiv in care Skoda isi asociaza numele cu Turul Frantei.

In 2008, modelul care va iesi la rampa ca masina oficiala a competitiei este Skoda Superb. Acesta va aparea atat in pluton, ca masina de sustinere a pilotilor si oficialior, cat si in coloanele care vor transporta VIP-urile si pe directorul Tour de France, Christian Prudhomme. In total, Skoda va pune la dispozitia organizatorilor circa 250 de masini. Constructorul ceh nu se limiteaza insa la a sponsoriza evenimentul, Skoda stabilind contracte de sustinere cu sapte dintre echipele participante la Tour de France in 2008: CSC, Euskatel-Euskadi, Gerolsteiner, Rabobank, Silence-Lotto, Milram si Credit Agricole.

"Implicarea noastra in ciclism si, in particular, parteneriatul cu Turul Frantei fac parte din strategia noastra pe termen lung, ale carei obiective sunt stabilirea unor legaturi care sa mareasca brand awarness-ul si vizibilitatea marcii.

pe de alta parte, o astfel de colaborare demonstreaza calitatea top-class a produselor noastre. Ciclismul este un fenomen global, un sport practicat de milioane de persoane de toate varstele si din toate domeniile. Vrem ca acestia sa devina clientii nostri potentiali", sustine Martin Lauer, seful biroului de Comunicare al celor de la Skoda.

via | Newspress 

Taguri: Skoda, Superb

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru