Skoda Fabia Combi va debuta la SIAB

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 02.10.2007
Varianta break a modelului Skoda Fabia va fi adusa in premiera nationala la SIAB.

Salonul de la Bucuresti va fi martorul celor mai noi premiere de pe piata de automobile din Romania. Skoda va fi unul dintre brandurile cu renume care va aduce pentru publicul roman o serie de modele lansate deja pe piata europeana.

La standul constructorului ceh isi va face aparitia varianta combi a micului model Fabia, varianta care a debutat oficial acum o luna la Salonul de la Frankfurt. Cehii vor aduce la Bucuresti si proaspat lansatul Roomster Scout, o versiune de teren a modelului care se bucura deja de o priza buna la publicul roman.

In dreptul modelului Skoda Octavia vizitatorii vor putea bifa cele mai multe veriuni si variante. Vor fi prezente: Octavia RS si Octavia Laurin & Clement, Octavia Combi, Octavia Combi Scout si versiunea Tour.

Pe langa varianta Combi, Fabia va mai dispune si de doua exemplare hatchback. Standul cehilor va gazdui si binecunoscutele modele Superb si Practik

Comentarii (1)

  • andr3i
    ...
    Laurin& Kclement de scrie cu "K" nu cu "c" asa k modificati.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru