Skoda mizeaza pe vanzari de 700.000 unitati in 2008

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 18.04.2008
Marca ceha a inregistrat anul trecut 13% din totalul vanzarilor grupului VW.

Esential

700.000 de unitati vrea sa vanda Skoda anul acesta.

Skoda, marca ceha aflata in Grupul Volkswagen, a anuntat o tinta de vanzari pentru anul 2008 de 700.000 de unitati.

Oficialii companiei Skoda au specificat ca vanzarile Skoda de la nivel mondial se afla in grafic pentru targetul impus de companie. “Dupa trei luni sunt in grafic si ar trebui sa ne atingem scopul anuntat pana la sfarsitul anului”, a declarat Jaroslav Cerny, purtator de cuvant Skoda.

Skoda a vandut in anul 2007 circa 630.000 de unitati, ceea ce reprezinta o cota de 13 procente din totalul vanzarilor grupului VW.

Via | Carscoop  

Taguri: Skoda

Comentarii (3)

  • ALX CT
    Si sincer o sa isi atinga target-ul pt. ca "au cu ce".Nu sunt fan Skoda dar am avut ocazia sa merg/conduc Skoda Octavia tour/Skoda Fabia hatchback(model vechi)/Skoda Superb (model vechi)/Skoda Roomster si Skoda Octavia Scout si sincer....am cam ramas prost :D.Cel putin Ocatvia tour si Fabia Htachback -sau comportat excelent,am mers prin Bacau prin zone de munte si ambele s-au comportat superb,la consum am ramas uimit cel putin OCtavia tour care e masina mare a avut extra-urban consum de 5-6 l (Diesel),mentionez ca Octavia tour avea pachet drumuri grele,Fabia nu am bagat-o pe drum de munte dar am bagat-o pe drumurile din sate si comune si...sa descurcat.In Superb si Roomster am fost pasager iar in Scout.....wow,daca stie careva(din CT) cariera de piatra de langa rafinaria Petromidia unde sunt drumurile alea "excelente" pe unde trec doar Dumpere-le alea Mamut,sa comportat excelent,desi scout e cam scump,dar daca ar fii sa aleg..ar fii Octavia tour cu motorul de 1.9 si 101 CP.are un pret excelent pe off-road..e bunicica tinant cont ca e masina de oras si pe autostrada soarelui sincer am mers cu maxim 170km/h cu ea(nu sunt fan al vitezei excesive)si...e o masina de nota 10.In schimb nu sunt fan al marci pt ca NU IMI PLACE DESIGNUL yeakhh..mai ales noua Fabia e oribila DAR LA PARTEA TEHNICA numai laude.Va salut
    0 0
  • fanboys?
    Daca au cu ce! Octavia e cam urata comparata cu Octavia Tour dar e o parere personala. Cea mai buna solutie, daca ai ceva bani, este Octavia cu motor de 2.0L diesel dar sa nu depaseasca 20-22k Euro. Altfel, ca si mine OT de 1.9L diesel.In rest, sanatate!
    0 0
  • Sylver
    preas mult 22k euro
    la 21k euro iti iei deja honda accord. Si ce feeling e fata de O2...ohoho.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru