Skoda Octavia RS+, prezentat la Essen

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 01.12.2008
Skoda a prezentat un kit RS+ pentru actuala generatie Octavia. Acesta va sta la baza viitorului Octavia facelift RS.

Dupa ce Skoda a prezentat la Salonul Auto de la Paris o versiune facelift a lui Octavia, aceasta urmand sa ajunga in cursul acestei saptamani si in Romania, Salonul de Tuning de la Essen le-a dezvaluit fanilor Skoda o mica surpriza.

Astfel, la cel mai mare salon de accesorii si masini modificate din Germania, standul constructorului ceh a gazduit versiunea RS+ a lui Octavia. Surpriza e reprezentata insa de faptul ca "lucrarea" a fost realizata pe baza unui exemplar Octavia actual, si nu pe cea a facelift-ului. Modificarile aduse de Skoda versiunii RS+ se regasesc exclusiv la nivel stilistic si includ jante negre din aliaj, splitter frontal din plastic si difuzor de aer posterior si oglinzi negre asortate cu jantele. Inginerii cehi nu au operat nicio modificare la nivel tehnic.

Conform unor surse germane, kitul RS+ montat pe actuala generatie Octavia va sta la baza viitorului Octavia facelift RS, model care va fi lansat in premiera la Salonul Auto de la Geneva, in martie 2009. Fanii celei mai nervoase versiuni Octavia se vor putea baza pe doua motoare performante, unul pe benzina si unul diesel: 2.0 TFSI de 200 CP sau 2.0 TDI de 170 CP.

via | Autotelegraaf

Comentarii (5)

  • sunteti putin in urma
    vedeti ca octavia facelift a ajuns de ceva zile bune pe la noi si chiar am vazut-o in showroom la pbv.
    0 0
  • fsssss
    ..pai si in ce constau imbunatatirile? ... ca io vad doar scaunele schimbate.
    0 0
  • :)
    super tunning ..scoda rs+ ....slabut..pun pariu ca doar pretul e de ea
    0 0
  • razvantro
    fad
    Nimic intersant,adaugiri subtile dar lipsite de efect.
    0 0
  • eeeeee
    dati-va peste ochi
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru