Skoda prelungeste parteneriatul cu Turul Ciclist al Frantei

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 03.04.2010
Constructorul ceh Skoda si-a prelungit parteneriatul cu Turul Ciclist al Frantei pentru inca trei ani. Colaborarea dintre Skoda si organizatorii Marii Bucle a inceput din anul 2004.

Cooperarea dintre Skoda Auto si Turul Ciclist al Frantei a inceput in anul 2004 si se va prelungi pana in 2013. Constructorul ceh este partenerul oficial al Marii Bucle, si totodata, este sponsorul Tricoului Alb, care se acorda celui mai bun rutier sub 25 de ani.

Cofidis, Cervelo Test, Francaise de Jeux, Euskateltel – Euskadi, Milram, Rabobank, Saxo Bank, OmegaPharma-Lotto sunt echipele sustinute de constructorul ceh si in acest an in Turul Ciclist al Frantei. De asemenea, Skoda va sustine si doua echipe de asistenta tehnica, Shimano si Mavic.

In 2010, punctul de plecare al Turului Ciclist al Frantei va fi in Olanda, la Rotterdam, urmand ca rutierii sa strabata o distanta de 3.596 de kilometri in 20 de etape. Startul in Marea Bucla se va da pe 3 iulie, iar ultima etapa, de pe Champs-Elysees, se va desfasura pe data de 25 iulie.

Via | Skoda

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru