Skoda rezuma saptamana de lucru la patru zile in 2009

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 12.12.2008
Saptamana de lucru de la Skoda va avea, in prima jumatate a anului viitor, doar patru zile. Cauza e reprezentata de criza economica mondiala.

Constructor ceh Skoda a anuntat astazi ca va taia numarul zilelor de munca de la cinci la patru pe saptamana. Noua masura va intra in vigoare incepand cu ianuarie 2009 si se va intinde cel putin pana la jumatatea anului viitor.

"Masura a fost luata din cauza scaderii vanzarilor modelelor noastre in cele mai importante piete din Europa", sustine jaroslav Cerny, purtatorul de cuvant al companiei.

Conform presei din Cehia, Skoda a avut in vedere si o solutie identica cu cea adoptata de Dacia, cu o pauza de productie din decembrie pana in ianuarie, insa sefii constructorului est-european au considerat ca masura adoptata este mai buna pentru angajati si pentru productie.

Taguri: Skoda

Comentarii (7)

  • text
    Textul asta l-a scris un ceh? "Constructor ceh Skoda a anuntat astazi ca va taianumarul zilelor de munca de la cinci la patru pe saptaman."
    0 0
  • circotasul auto
    La mai multe
    Poate sa ajunga la 1 zi pe saptamina. In felul asta poate vor ajunge la o coata de piata normala si in Romania. Sunt supra evaluati.
    0 0
  • george
    GANDIRE CU PREMEDITARE LA URMA
    @ circotasul auto

    Daca nu ai habar despre ce e vorba...nu vorbi...
    0 0
  • detin skoda nu este supra evaluata asa e masina e super tare.
    0 0
  • Cosmin
    Lauda de sine
    Iar ajunge automarket forum de laudat skoda? Din ce cauza? Din cauza unui "circotasul auto"! Daca era doar carcotas in general era ceva dar este auto! Va rog sa puneti un sistem ed vot pentru fiecare comentariu in parte precum si un prag de vizibilitate, e mai elegant. Revenind, Skoda are o cota de piata umflata, nu cred ca e "pe bune". Ar trebui sa stabileasca aceasta cota de piata in functie de model Skoda, nu pentru toata gama, ca sa fie cota de piata mai mica!
    0 0
  • george
    SKODA ARE COTA DE PIATA MAI MICA DECAT MERITA
    @ Cosmin

    Daca rumanu` n-ar fi asa fitos si nu i s-ar face greata la nume din astea fara sonoritate, apai Skoda s-ar bate de la egal la egal cu Dacia la cota de piata...In afara de Superb (modelul vechi, despre cel nou nu stiu prea multe inca) care nu prea are fata de categoria in care este, toate modelele Skoda sunt foarte tari. Octavia cel putin e masina PERFECTA pentru Rumanica...
    0 0
  • Dumitru
    Intrebare
    Ce inseamna "a rezuma saptamana de lucru"?
    Multumesc!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru