Skoda sustine snowboarding-ul romanesc

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 09.03.2009
Skoda sponsorizeaza, prin dealerul sau Brady Auto, campionul roman la snowboard Adrian Teodorescu.

Skoda Romania a anuntat, prin dealerul Brady Auto, inceperea unei colaborari cu snowboarderul roman Adrian Teodorescu, singurul reprezentant roman la Cupa Mondiala din Olanda din 2008 si unicul participant in echipa Romaniei la Campionatul Mondial de Snowboard din Coreea 2009. Adrian Teodorescu a obtinut cele mai bune rezultate ale snowboard-ului romanesc in competitiile FIS din strainatate la seniori-baieti. Cea mai recenta realizare a lui Adrian Teodorescu este ocuparea locului al treilea pe podiumul Campionatului National de Snowboard al Bulgariei, desfasurat la Bansko in luna februarie, eveniment la care au fost facute fotografiile alaturate.

"Datorita acestei sponsorizari, echipa Romaniei va avea in 2009 doi participanti la Cupa Mondiala. Sper ca aceasta initiativa va atrage atat simpatia fanilor sporturilor de iarna, cat si implicarea altor sponsori", a precizat Adrian Teodorescu. Brady Auto Center este unul dintre cei mai importanti dealeri din reteaua Skoda, avand o experienta de peste 10 ani in comercializarea, intretinerea si reparatia autoturismelor Skoda pe piata romaneasca.

Via | Skoda

Comentarii (1)

  • 2008?
    sustine snowboarding-ul romanesc cu sticker-u pe placa...sa nu trasnformam o actiune de marketing intr-un measaj patriotard. E biznis nimic altceva....si io ca proprietar de skoda sustin economia in declin a cehiei si pe cuvant ca nu am vazut nici un articol pe tema asta. Ma intristez, lacrimile imi curg valuri, numai pot manca....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru