Smart Fortwo Hi-Tech, editie speciala pentru melomani

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 23.07.2009
Smart a gandit o noua editie speciala pentru Fortwo, botezata Hi-Tech, care ofera publicului un sistem multimedia performant, dezvoltat impreuna cu Pioneer.

Smart a gandit o noua editie speciala pentru clientii sai mai pretentiosi. Botezata Hi-Tech, versiunea noua vine cu o lista de dotari mult mai bogata, gata sa satisfaca orice client. Atractia principala o constituie insa sistemul multimedia, realizat in colaborare cu Pioneer, care dispune de un afisaj cu touch screen, integrat in consola centrala.

Sistemul instalat de Smart este demn de vehiculele din segmente superioare si ofera, pe langa radio-ul cu MP3 si conexiune iPod, si o navigatie prin satelit cu harta Europei pe suport mobil, o functie Bluetooth cu microfon si pregatire pentru subwoofer.

Editia speciala Hi-Tech este disponibila numai in varianta de caroserie Coupe si numai cu motorizarea de 71 de cai putere echipata cu functie start-stop. Pretul fixat de Smart pentru aceasta editie este de 11.700 de euro.

via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru