Smart ForTwo vine cu o noua editie speciala: GreyStyle

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 10.02.2010
Smart a lansat o editie speciala a modelului ForTwo, botezata GreyStyle, care vine cu o culoare speciala a caroseriei si un nivel de echipare mai bogat.

Smart incearca sa isi diversifice oferta cu o editie speciala a modelului ForTwo, botezata GreyStyle, dezvoltata pe actuala versiune Passion.

Clientii pot opta pentru varianta coupe sau cabrio, pentru motoarele pe benzina de 71 si 84 de cai putere, insa sunt obligati sa se obisnuiasca cu finisajul gri al caroseriei, in acelasi ton cu jantele de 15 inch din aliaj dar in contrast cu oglinzile verzui.

Pentru interior, designerii Smart au gandit un amestec de stofa si piele, cusute cu ata verde, pentru imbracarea scaunelor si a usilor. Nuanta de verde se regaseste pe fundalul instrumentelor de bord dar si pe covorasele negre.

Nivelul de echipare este imbogatit cu un volan sport, cu cititor Mp3 pentru CD-uri, cu o conexiune pentru iPod si cu o climatizare automata. La toate acestea se adauga o cutie automata si un acoperis panoramic, in cazul variantei coupe.

 via | autoblog

Comentarii (7)

  • pe asta cat mai vor?
    Probabil la anu vor ajunge la o editie speciala care va contine 4x4, ESP si probabil sofer inclus.
    2 1
  • Opinie
    Cool!
    3 1
  • @iron
    are ESP standard , si tractiune pe spate , sincer ? in locul modelelor de oras de diminensiuni mici , in care nici soferul si pasagerul din fata nu stau cum trebuie nici cei din spate , as alege smart-ul pt luxul de a-ti intinde linistit picioarele
    4 0
  • @sfera96
    Ce te retine sa-ti iei unul atunci? Cumva pretul de o masina de toate zilele? Si pe mine tot asta, asa ca am ales o masina la acelasi pret ce-mi oferta infinit mai multa utilitate!
    4 1
  • pt oras ? sau in oras circuli ca mine cu bicicleta sau pe jos ?
    2 0
  • in oras merg pe jos, bucurestiul e mai mult o parcare, doar in anumite cazuri si in wkd se poate circula cu masina. Oricum, poate se iau si cei de la dacia si scot o masina aschilopatica gen smart la un pret cat mai mic ca m-am saturat sa vad cate un om intr-o masina.
    3 0
  • Cocalos de Romania
    Smart is not for Romania
    Smart are 84 de cai , intr-o versiune nu de top . La greutatea care o are si dimensiunea care o ara , 84 de cai sunt chir suficienti , si ofera o agilitate de care multe alte masini nu se bucura .

    Sunt convins ca cei care comenteaza ca Fred si Barney aici , nu au vazut in viata lor un Smart , ce sa mai zic de condus .

    Cutie triptronic , ca la Porsche , etc etc . E mult mai placut si usor de condus decat majoritatea masinilor .

    Iar Grey Line asta arata chiar bine .

    Smart nu e pentru cocalarii romani , preturile incep de la 9.800 de euro si urca pana la 31.000 (Brabus Xclusive all options)
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru