Smart va lansa o editie speciala a modelului Fortwo la Geneva

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 25.02.2009
Smart va lansa ForTwo Edition Limited Three la Salonul Auto de la Geneva.

Smart a creat o noua versiune a modelului Fortwo, pe care o va lansa la Salonul Auto de la Geneva. Smart Edition Limited Three este disponibil pe culoarea verde si a primit un nou look. Noul finisaj al acestui model aduce o nota de culoare care contrasteaza perfect cu celula de siguranta a Smart-ului. Jantele de aliaj au dimensiunea de 15 inch si sunt echipate cu pneuri de 175/55 R15, respectiv 195/50/R15.

Interiorul acestei editii speciale Smart Fortwo beneficiaza de un design proaspat, care este accentuat cu verdele care acopera suprafata exterioara a acestui model. Scaunele noului Smart Fortwo Edition Limited Three sunt imbracate intr-un material de culoare maro care face contrast cu verdele de pe fetele de usi si caroserie. Volanul si schimbatorul de viteze sunt imbracate in piele maro, iar ornamentele cu finisaj argintiu mat completeaza aspectul interiorului.

Noua versiune Smart este disponibila atat in versiune coupe, cat si in versiune cabrio. Printre elementele de care beneficiaza acest model putem enumera optiuni cum ar geamuri electrice, aer conditionat cu reglare automata a temperaturii, precum si un plafon panoramic pentru versiunea Coupe/ a acestui model.

In Germania, noul model are un pret de 15.470 euro in versiunea coupe si 18.510 euro in versiunea cabrio.

Via | AutomobilesReview

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru